🥀👣Bölüm 26👣🥀

1K 63 23
                                    

Bölüm 26: Vedalarla baş etmenin bir yolunu asla bulamayacağız...|FİNALE SON 1|


💥💥💥💥💥

"Onu orada bırakırsak kan kaybından ölmez mi? "

Mew huzursuzlukla arabada kıpırdandığında Gulf kısa bir an gözlerini direksiyondan ayırarark ona bir bakış atmıştı.

"Eski sevdiğinle arana girmek bende istemezdim ama oğlum sizin boktan ilişkinizden daha önemli."diyerek direksiyonu sıkarken aslında sinirlendiği kişi Mewdi.

"İlişkimiz boktan değil Gulf . Onunla çok fazla şey yaşadım. Yaptıkları isteyerek yaptığı şeyler değil. "

"İsteyerek değil mi? Benim adamımın bile kanına girerek oğlumun kaçırıldığını öğrenmemi engelledi. Aylarca yanında kalıp seni teselli ayağına kandırdı Suppasit, hala onu savunman şuan çok komik duruyor."

"Savunmuyorum. Ama içinde bulunduğu şartlarda sende olsan sende aynısını yapardın diyordum. "

"Yapmazdım!" Gulf öfkeyke bağırdığında Mew ağzını açıp geri kapatarak sinirden dişlerini sıkan adama bir süre bakmıştı.

"Yapardın. Yaptın. Daha kötüsünü yaptın. Bizi bıraktın. Aileni bıraktın Gulf.Bunuda anlayabilirim. Ülken söz konusuydu, kurallarınız sarsılamaz katılıkta ama yine de hiçbir şey söylemeden bizi bıraktın. Şimdi sorumluluk sahibi bir baba gibi konuşma. Bunu oğlumuzu bulduğunda ona hissettir. "Diyerek diğer tarafa dönüp kesik kesik uzayan çizgilere gözlerini diktiğinde Gulfun yenilmişlikle omuzları gevşemişti.

Haklıydı. Küçük oğlunu ardından bırakmış. Babasının ona yaptığının aynısını yaparak ona sırt dönmüştü. Bu yüzdendirdir ki şuan öfkeliydi.

.

.

.


"Yoldaş Mild burada olduğuna emin misin? "

Gulf deponun girişinde durup boş piste bakarken Mild elindeki adrese bakmıştı.

"Evet,efendim burası. "demesiyle Gulf endişeyle tırnakalarını kemirerek arabaya yaslanmış Prense baktığında arabada onunla tartıştığı için pişmanlık hissetmeye başlamıştı.


Belkide en başında böyle yapmaması gerekiyordu. Ona kalbini açma düşüncesini aklına düştüğü gibi uzaklaştırdı. Çevresindeki herkesin bir şekilde bataklığa batıyor düşüncesi aklını işgal ederken, Mewun ona yaklaşıp elini tuttuğunu fark etmesiyle kendini geri çekmişti.


"Gulf biz onu aldığımızda ... "

Mewin cümlesi onu kenera itip ileriye giden adamla yarım kaldığında boş kalan elinden bakışlarını alıp ilerlediği yöne bakmıştı.



"Demek en sonunda beni bulmak için buralara geldin Başkan Gulf Kanawut. En son seninle karşılamamızdan bu yana nasılsın? "Diye pişkince konuşup tam Gulfun karşısında durduğunda esmer olan kendini zaptetmek için yumruklarını sıkmıştı.



"Oğlum nerede? "Diye sakin bir tavırla konuşsa da Mewin araya girip yumruğu Yi Fan'nın yüzüne indirmesiyle sıkılı yumrukları gevşemişti.

Yi Fan ağzındaki kanı tükürüp yakasına yapışmış eski dostuna gülümsediğinde ikinci bir yumruğu yüzüne yemiş tamamen geriye sendelemişti.


"Oğlum nerede? Önce onu bana vermen için on saniye veriyorum sonra seninle kalan hesabımızı sonsuza kadar kapatacağım.Bu iş çok uzadı."

''Sence bizim hesabımız kapanacak kadar basit bir hesap mı Presim? "Yi Fan ayağa kalkıp üzerini silkerken arkasındaki depoda duran adamına bakarak konuşmasına devam etmişti.



Love or War/MEWGULFWhere stories live. Discover now