2.

619 58 4
                                    

Trenink probíhal hladce, až do té doby než se všechno posralo.  Vzduchem se rozezněl výstřel.  Neznělo to jako ze zbraně v které byly slepé náboje.

Byl tu ostřelovač. Popadl jsem dalekohled a začal ho hledat. Najednou jsem zaslechl další výstřel a bolestivý výkřik.

,,Zatraceně!" procedil jsem mezi zuby a nezaregistroval další výstřel. ,,Kapitáne Levi!" jeden z vojínů mě strhl k zemi.

Pohlédl jsem mu do očí. Byl to Eren. Zelenáč mě zachránil, ale v tuhle chvíli mě to bylo jedno.

Pohlédl jsem mu na krvácející rameno a setřel si jeho krev z tváře.  ,,Schovej se..musím to tu vyřešit," sundám si šátek z krku a obvážu mu ruku.

Utáhnu mu to a popadnu zbraň. ,,Krej mi zada," pohlédl jsem mu do oči a Eren přikývl.

Vstanu a plížím se, aby mě nedostal. Vytáhl jsem dalekohled a hledal ho, podle odrazů nebo něčeho, co by ho mohlo prozradit, alen nikde nic.

Napadlo mě, že tu máme zrádce, ale není to stoprocentní. Musím to zjistit dřív než zabijou Erwina.

Zaslechl jsem výstřel. Jeho výstřel ho prozradil. Věděl jsem, kde teď je. Zamířil jsem na něj zbraň a našel jeho vykryté rameno, do kterého jsem vystřelil.

Voják padl s bolestivým výkřikem k zemi. Došel jsem k němu a zjistil, že to je nepřítel. Naštěstí nikdo z mého týmu nebyl zrádce.

Zamračil jsem se a tupou stranou zbraně ho omráčil. Tuhle misi jsem musel ukončit, kvůli těmhle problémům, které nastali, ale kdyby tohle nenastalo, tak by všichni touhle misí prošli.

Yes sir!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora