0.6 ✔

386 63 24
                                    

"Selam Soojung."
Jongin; ilk çıktıkları gün giydiği kıyafetle, aynı gün getirdiği çiçek buketi ve aynı ses tonu ile konuşmuştu.
Soojung yalnızca elindeki çiçeği hatırlayabilse de, gülümsemiş ve oturduğu bankta yana kaymıştı. "Selam Jongin."

Elindeki buketi, banka oturduktan sonra aralarına koymuş ve ellerini bacakları arasına sıkıştırmıştı Jongin.

"Senden ayrılmak istemiyorum Jongin. Ama ayrılma nedenimizin neden senin değişimin olduğunu da merak ediyorum."
Jongin iç çekti. "Soojung, sen benim gözümde ulaşılamayacak kadar güzel bir kadınsın. Yani, senin gibi güzel bir kadınla birliktelik yaşamak beni çok şaşırtıyordu ve etrafındaki erkeklerin benim yerimi alması beni inanılmaz korkutmaya başlamıştı."

Jongin, karşısındaki parka bakarak konuşmaya devam etti. "İlişkimizin başlarında erkeklerle konuşmamaya dikkat ediyor olsan da, ilişkimizin ilerleyen zamanlarında birbirimize güvendiğimizi söylemiştik ve sen erkeklerle arandaki mesafeyi az da olsa kapatmıştın."

Soojung güldü. "Bunu söyledikten sonra, bu yüzden arana onlarla mesafe koymak istiyorum deseydin; ayrılmaz ve bu raddeye gelmezdik Jongin."
Jongin ensesini kaşıdı, gergince. "Kırılmandan korktum."

Soojung, tek kaşını kaldırarak başını Jongin'e çevirdi. "Kırılmamdan korktun diye, ilişkimizi bitirdin Jongin. Evet, ayrılma kararını alan da bunu dile getiren de bendim ama sen ilişkimizi çoktan bitirmiştin."

Jongin, başını eğdi. "Özür dilerim Soojung. Sen bunları hakedecek bir kadın değilsin."
Soojung iç çekti. "Hiçbir kadın bunları hakedecek kadınlar değil. Bak Jongin, seni hâlâ sevmiyor olsam seninle bu konuyu tartışmaya bile çalışmazdım."

Jongin dudaklarını birbirine bastırdı. "Her şeyi unutup yeni bir sayfa açmak istiyorum Jongin. Senin eskisi gibi sevecen, hayat dolu, sakin ve tatlı bir erkek olup benim de rahat nefes alabileceğim bir yenilik."

Jongin iç çekti. "Bunları yapacağıma söz veriyorum Soojung."

Soojung, kolunu Jongin'in koluna dolayıp aralarında duran çiçek buketini kucağına koydu. Başını erkek arkadaşının omzuna koyabilmek için daha çok yaklaştı.
Derin bir nefes aldı Soojung.

"Bunu yapmayı özlemişim." Jongin gülümseyerek sevgilisinin saçları üzerine buse kondurdu. "Sen benim için her erkekten farklısın Jongin."

Kocaman öpücükler sizlere, bu kitabı okuduğunuz için.

😻❤

Monster ➵ krystal + kai ✔Where stories live. Discover now