KK' 6

67 21 18
                                    

Kitabın en büyük spoisi bu bölümde😳😳
HİKAYEMİZ ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR!
Bundan sonra ki bölümlere hazır olun...

Kitabın en büyük spoisi bu bölümde😳😳HİKAYEMİZ ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR!Bundan sonra ki bölümlere hazır olun

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

6. BÖLÜM

Behram ve Gökalp buraya doğru yaklaşmaya başladığında ben de ona karşı birkaç adım attım. "Sizin ne işiniz var burada?"

Bakışlarıyla Gökalp'i gösterdi. "Peki senin?" Ben de Lara'yı gösterdiğimde ikimizde gülüşmeye başlamıştık. Lara'ya döndüğümde Gökalp ile bir bizi bekliyorlardı öylece. "Tanıştırayım, kuzenim Lara." dediğimde Lara, Behram ve Gökalp ile el sıkışmıştı.

"Gökalp'i biliyorsunuzdur herhalde." dedi Behram.

Lara, "E herhalde." dediğinde içimden sabır çektim. Bu kız ne patavatsızdı yaa.

Gökalp elini bana uzattı. "Balodakini saymazsak, tanıştığımıza memnun oldum." O gün tanışmış sayılmazdık cidden fakat birbirimizden haberimiz vardı. "Ben de." dedim sıcak bir gülücükle.

O sırada arkadan bir ses işittim. "Akel, çantanı masamızda unutmuşsun."

O mavi gözlü sarkıntılık yapan çocuğun ta kendisiydi bu. Behram'ın kaşları çatılırken dönüp çantayı çocuktan aldım. "Sağ ol."

"Bu kadar mı? İçkiyi bitirmeye gelmeyecek misiniz?" Kendi kendine gelin güvey olmuştu sanırım. Ne cürretle hala bunu diyebiliyordu. Tam lafa girecektim ki Behram araya girmişti.

"Biz gelelim." Adımlarıyla çocuğun üzerine yürümeye başladığında benim önüme kadar gelmişti. Gökalpte yanındaydı. Lara ile aralarında kalırken kısa bir an endişeyle birlikte bakışma fırsatı bulmuştuk.

"Seni tanıyorum ben." dedi çocuk gözleriyle Behram'ı gösterirken.

"İyi. Şimdi geldiğin gibi geri dönüyorsun. Bu sana ilk ve son uyarım." Behram elimi tutarken ona bir şey yapacak diye korkmaya başlamıştım.

Cebinden telefonunu çıkartıp hiç beklemediğimiz bir anda bizi çektiğinde pis pis sırıtmaya başlamıştı. "Biliyor musun ben gazeteciyim. Bundan ne güzel haber olur tahmin edebiliyor musun? Behram Özaden ve ortağı Gökalp Altuğ yeniden gecelerde!"

Özellikle ilişkimizi saklarken eline düşmesi gereken en son kişiye yakalanmıştık. Bir gazeteciye! Çok gerilmiştim, ne gazetecinin ne de magazinin hedefi olmak istemiyordum.

Behram sinirle elimi bırakırken yaklaşıp çocuğu yakasından kavradığı gibi kendisine çekmişti. "Ulan sen beni tehdit mi ediyorsun!"

𝙆𝘼𝙍𝘼𝙉𝙇𝙄𝙆 𝙆𝙐𝙔𝙐𝙈  +18 | Kelebeğin EsaretiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang