Kerstboom

199 11 1
                                    

Uhm ja daar ben ik weer, nadat ik een maand geleden heb gezegd dat ik binnenkort weer met een verhaal terug zou komen, sorry daarvoor. Ik heb nou niet echt een hele goede reden, behalve dat ik de afgelopen weken moest werken en ik heb ook voornamelijk (in het Engels) gelezen. Ik ben er dus ook een beetje uit met het schrijven en ik weet niet meer zo goed hoe ik op een leuke/interessante manier kan schrijven in het Nederlands, dus ik hoop dat dit verhaaltje ook een beetje leuk is, laat dat vooral weten! Ook stress ik een beetje ik heb namelijk nog steeds niet alle punten binnen voor mijn propedeuse, het wachten is nog op 2 portfolio's, maar ze komen maar niet binnen. Een advies van mij aan iedereen die de lerarenopleiding Engels wilt gaan doen of iemand kent die dit wil doen: DOE DIT NIET OP WINDESHEIM!!

Goed, genoeg over mij en mijn geklaag en gezeur, jullie zullen je wel afvragen waarom ik een kerst verhaaltje in juli plaats, ik had deze laatst gevonden in mijn drafts (ik weet het Nederlandse woord even niet meer, help *schaamt zich heel erg nu*) en ik wou jullie toch een verhaaltje geven, dus dacht ik waarom niet? Het is wel een erg kort verhaaltje, maar dat is beter dan niks toch? 😅 🙈👉👈

Anyway, veel plezier (?) met lezen :)

----------------

'Is deze goed dan?' gebaard Eva naar de zoveelste boom 'hm, nee te klein' schud Wolfs afkeurend zijn hoofd.

'Wolfs, alsjeblieft wat maakt het nou uit wat voor kerstboom we hebben?' gooit Eva gefrustreerd haar armen in de lucht.

'Ik wil gewoon dat het perfect is met kerst.'

'Dat hoeft toch helemaal niet? Ik vind het al leuk dat we aan kerst doen. En daarbij het is al perfect als jij erbij bent' mompelt ze het laatste. Wolfs kijkt haar verbaasd aan 'wat zei je?' 'oh niks hoor' kijkt Eva blozend weg in de hoop dat Wolfs het niet gehoord heeft, maar als ze hem had aangekeken wist ze dat er nu een hele grote grijns op het gezicht van Wolfs is geplakt. Wat betekend dat hij het wel degelijk heeft gehoord.

'Deze dan?' loopt Eva alweer door naar de volgende boom 'niet te klein of te groot' vervolgt ze.

Wolfs bekijkt de boom kritisch, hij loopt er een paar keer om heen en checkt de stam van de boom (terwijl Eva bid dat deze boom eindelijk aan zijn eisen voldoet.) 'Ja deze komt in de buurt' knikt hij, waarop een geërgerde zucht Eva's lippen verlaat. Ze heeft er helemaal geen zin meer in. Ze zit veel liever thuis op de bank met een dekentje en een mok warme chocolademelk. In plaats daarvan is ze de hele middag met Wolfs het tuincentrum aan het afstruinen opzoek naar de 'perfecte' boom. Wat Eva niet ziet is dat er een plagerige glimlach de mond van Wolfs siert.

'Deze maar doen dan?' gebaard Wolfs naar dezelfde boom die hij net nog afkeurde 'daarnet wou je dat ding niet en kwam 'ie in de buurt' kijkt Eva hem fronsend aan met een verwarde uitdrukking op haar gezicht.

'Jij vind deze toch goed?'

'Uhm, ja...'

'Als jij er blij mee bent, ben ik dat ook' glimlacht Wolfs 'jij weet ook niet wat je wilt, oliebol' schud Eva lachend haar hoofd terwijl ze een kus op zijn wang drukt, waarna ze heupwiegend in de richting van de kassa's loopt, Wolfs verbijsterend achterlatend.

---------------

Ondanks dat dit een heel kort verhaaltje is, hoop ik toch dat jullie het enigzins leuk vonden.

X

Ps, ik probeer zo snel mogelijk weer een (kort) verhaal(tje) te uploaden. Ik kan niks beloven want ik heb super veel ideeën, maar niet alleen voor Flikken verhalen en ik ben ook bezig met in het Engels te schrijven en ook heb ik vaak dat ik even niet meer weet hoe ik een verhaal verder moet laten lopen 🙈

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jul 28, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Fleva Korte verhaaltjes #Wattys2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu