4.4

270 20 20
                                    

Uras da sonunda kendine göre birini bulmuştu. Eda, Uras ile aynı sınıftaydı. Ara sıra lafı geçiyordu ama tam tanışamamıştık. Birkaç kez Uras'ın yanında da görmüştüm Eda'yı. Muhtemelen kızın peşinde dolanıyordu Uras. İyi biri olduğunu söylüyordu fakat tanımadan bilemeyiz.

Kapı çalmıştı. Gelenler bizimkilerdi. Uras sinirle önden giderken Atlas da Derin'in koluna girmiş sakince içeriye geçmişti. Batın en son kapıdan girerken üzerine atladım. Kollarını belimde birleştirirken ben de kollarımı boynuna dolamıştım.

"Özlenmişim anlaşılan." Evet özlemiştim. 3 gündür Batın'ın ailesi ile ilgili işleri olduğundan görüşemiyorduk. Ama şimdi yanımdaydı. Yanağına bir öpücük kondurup ayaklarımı yere değdirdim. Bizimkilerin yanına geçtiğimizde Uras kollarını göğsünde birleştirmiş koltuğun köşesinde oturuyordu. Atlas ile Derin de telefonda mezuniyet için elbise bakıyorlardı.

"Ne oldu yine Uras?" dedim.

"Ne olsun sizin yüzünüzden Eda bana trip atıyor!"

"Biz ne yaptık oğlum?" başını telefondan kaldırıp Uras'a döndü Atlas.

"Daha ne yapacaksınız? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Ulan hiç mi sevmiyorsunuz beni?" Dudaklarını büzüp oturduğu koltuğa daha da yerleşmişti Uras. Dayanamayıp yanına gittim.

"Seviyoruz Uras Saçmalama. Sadece şakalaşıyoruz." Uras'a sarılırken başımı da omuzuna yasladım. O da bana sarılmıştı. Ne dese de hiç birimize kıyamıyordu kendisi.

"Bir tek seni seviyorum abisi güzel."

"Ya ben?" Hızlı adımlarla Uras'ın yanına gelip Derin de sarıldı.

"İyi tamam seni de seviyorum." Biz üç kardeş birbirimize sarılırken Atlas da Batın'ın üzerine atlamıştı.

"Ben de seni seviyorum Batın."

"Manyak mısın oğlum?" Eliyle Atlas'ı üzerinden iteklemişti Batın.

"Sizi affettim ama Eda ne olacak amınakoyayım?"

"Onu biz hallederiz." Demişti Derin kendinden emin bir şekilde. Uras'tan telefonunu alıp yanıma oturdu. Uras'ın ağzından Eda'ya bir şeyler yazmaya başladı Derin.

Uras: Ölüyorum Eda!!

Uras: Benimle konuşmazsan intihar ederim.

SICAK ŞARAP || Yarı TextingWhere stories live. Discover now