1|17.

275 13 2
                                    


|Jungkook|


°—Igen,úgyhogy Suho is jön velünk .- jeletettem ki,s kézen fogva Suhoval mentünk előttük,egy kicsit hátra néztem és csak úgy elmosolyodtam a féltékenykedésükön. °Mire elindultunk  a haza fele vetzető úton már kezdett világosodni így kezdtem vissza térni emberi alakaomba.

Mikor haza értünk egyből az utam vagy is utunk a szombámba vezetett fel,majd mikor láttam nem jön utánunk egyikük sem akkor bezártam a szobám ajtaját majd annak támaszkodva fújtam ki egy jó nagy adag levegőt,majd kitört belőlünk a röhögés.hehehe. Utána át öltöztem egy itthoni öltözékbe ami nem volt más mint egy fekete bő rövidújjú póló meg egy szürke melegítő nadrág ami szintén nagyobbacsaka rám.

Suhoval nagyon jól összebarátkoztunk pedig csak ma ismertem meg, de még mindig a fejemben van az a megválaszolatlan kérdés.Hogy miért is vitt oda engem? meg kéne kérdeznem tőle .

-—Suho,miért vittél oda? -kérdeztem oda menve hozzá és leültem mellé az ágyra.Ő csak nézett maga elé és egy szót sem szólt,majd hirtelen felém fordult és megölelt.nem éretettem az egészet,ezért eltoltam .

—Mi a baj?Valamit nem volna szabad elmondanod nekem? -tettem fel a kérdéseimet,hiszen ahogy elnézem komoly dolog e-mögött az egész dolog mögött.Muszáj tudnom.

—Hogy is mondjam ....gondolom már Taehyungék meséltek neked arról,hogy valakik el alarnak kapni az erőd miatt.Sjnos az én főnököm .....khm apám is. -teljesen lefagytam attól amit mondott,nem az nem lehet pedig megbíztam benne.Ezek szerint neki azért kellek?Hogy az apjának átadhasson?!

 —De én megbántam!Nem akarok egy barátomat se,sőt mivel te vagy az egyetlen barátom így nem akarlak elveszíteni téged!
-nézett szemembe és én is övébe,melyben szomorúságot véltem felfedezni,de volt egy kis csillogás is benne ami nagyon parányi.Muszáj voltam megölelni legjobb barátomat.Annyira megsajnáltam.Az apja nem igazán foglalkozhatott vele .

Jut eszembe Jiminéknek is bekéne mutatni.Megyek meg is keresem.Ki mentünk Suhoval a folyosóra,hogy megkeressem legjobb barátom a kis törpét.hehe.Meg is találtam a szobájában.

—Jiminieee! -nekifutásból ráugrottam alvó barátomra ki csak nyögve egyet próbált le lökni magáról.Ami nem sikerült neki,így leszáltam róla és lefeküdtem mellé.Suho csak állt az ajtóban ,mosolyogva.Törpe barátom forgolódott párat,majd nyamogva felült miközben ásított is egyet.

—Mivan már kora reggel Kookie?-kérdezte csukot szemmel ki mindjárt vissza döl a puha párnák közé,hogy folytathassa szép kis álmát,melyből hirtelen kiráztam.hihi.

—Semmi csak az új barátomat akartam bemutatni neked.-mutattam az újdonsült barátomra.

Jiminnek egyből oda tévedt tekintete,majd egyből végig mérte tetőtől talpig szegényt,így is kényelmetlenül érzi magát itt.Jimin felkelt és egyből oda ment s nyújtotta kezét felé,hogy bemutatkozhason.Ezek szerint nem közömbös számára.

Bemutatkoztak egymásnak,majd Jimin beinvitálta szobájába,Suhot.Ők is leültek az ágyra és beszélgettünk ilyen hétköznapi dolgokról is.De azért elmondtunk mindent neki is,hogy ne maradjon már mindenből ki szegénykém.

Jiminről jut eszembe Jin vajon hol lehet?Mert nem is nagyon jutott eszembe ,hupsz de hát na sok dolog történt velem vagy is körülöttem.

—Megyek megkérdezem Taehyungot,hogy hol van Jin-mondtam nekik.

—Mi is megyünk veled.-mondták egyszerre felállva az ágyról.

Így elindultunk le a nappaliba ,mert gondoltam ott lesz.És ott is volt,oda mentünk ,majd feltettem neki a kérdésemet.

𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓪𝓷𝓭 𝓢𝓲𝓷 (Tae-Hopekook ff.) [Befejezett]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz