20

769 63 12
                                    

Sen benim canımı yakacak bir güzelliğe sahipsin. Seni ilk gördüğümde bunu zaten hissetmiştim. Çevremdeki herkes hislerimin çok kuvvetli olduğunu söyler. Ben de katılıyorum.

Bana, hiç seni sevdiğimi söylemediğimden bahsettin. Söylemememin bir nedeni var. Ayrıca tüm bunları sana okutsam neler düşünürdün acaba, merak ediyorum doğrusu.

Ne kadar merak etsem de, sana henüz okutmayacağım. Öldüğümde hâlâ birlikte olursak işte o zaman okumanı istiyorum.

Birlikte olmasak bile gel ve oku bu defteri. Yerini sana bunları yazmayı bitirdiğimde söyleyeceğim.

Sana söylemediğim bir şey var, bipolar bozukluğum, öfke problemlerim var. Çok ileri seviye değil, endişelenme. Tek korkum sana zarar vermek. Sana her zarar verişimde kendimi cezalandıracağım güzelim merak etme.

Lakin eğer ki bir gün kendime büyük bir zarar verirsem benim için korkma. Belki senin gibi bir melek olamayacağım ama orada seni düşünerek mutlu olacağım Jimin.

Ve Park Jimin... ben ölürsem gelme. Beni orada da mi öldürmek istiyorsun? Güzelliğine dayanamayarak burada her gün ölüyorum zaten.

Bu defteri seni anlatmak için yazmaya başlamıştım, normalde böyle şeyler yapmayı sevmem. Günlük tutmak, bir şeyler yazıp çizmek. Pek benlik şeyler değil.

Fakat iyi ki yazmışım böyle bir şey, yanımda sen yokken bu vardı çünkü.. Bu arada meleğim defteri kıskanmana gerek yok sen benim için en özel şeysin çünkü.

Şimdi ben de bu defterin öldüğümde beni sana hatırlattığı gibi sana da beni hatırlatmasını istiyorum. Hep yanında bulundurma ama, beni sık sık hatırlama.

Sadece arada hatırla. Şimdiden ağlamayacağına söz ver, yoksa çöpe atarım.

Hayatıma çok güzel şeyler kattın ve katmaya devam ediyorsun. Bana çok basit geldiği için söylemekten hoşlanmam ama,

seni seviyorum.

Bu arada harbiden çok ciddiyim; bu defteri okurken sakın ağlama, ağladığını görürsem de zaten en fazla ruhum gelip gözyaşlarından öper.

Seni her daim seveceğimi bilmeni isterim.

Yaşarken de, son nefesimi verirken de, hatta ve hatta ölüyken de.

Hayatımda olduğun için teşekkür ederim. Sen bana çok şey öğrettin: gülmeyi de, ağlamayı da, sevinmeyi de, mutluluğu da. En önemlisi de sevmeyi öğrettin.

Hayatıma katılan en güzel ve tek zarif şey sensin.

Bunları öldüğümde okuyacağın için diyorum: şu anda ölüyüm ve hâlâ sana vurgunum.

Not: Unutma Park Jimin bu defter
âşkın ta kendisine, yani sana yazıldı

Jungkook, bu satırları da yazmayı bitirdikten sonra defterini bir daha yazmamak üzere rafa kaldırdı. Şimdi tek istediği hayatının ne zaman sona ereceğini umursamadan sevdiğiyle vakit geçirmekti.

SON

Ayayyaya saka maka kitabi bitirdiim,, Aslında angst yapıcaktım finali lakin kıyamadım azcık. Ama eğer ki çok isterseniz slflelgiekgşek özel bölüm yayımlayabilirim ama belki... Bu kısa hikayeyi okuyup desteklediğiniz için size minnettarım, teşekkürler💘😽

you couldn't be mine, kookminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin