03.01

866 74 5
                                    

De ce? De ce nu îți mai pasă? De ce nu vă mai pasă? Nu am greşit cu nimic. Dar mereu se întâmplă aşa. Trebuia să îmi dau seama până acum.  Când apare altcineva mai bun, toți uită de mine.

Sunt o epavă. Plâng până rămân fără lacrimi, iar dimineața? Dimineața o iau de la capăt. Azi pentru prima dată după mult timp m-am simțit mai bine. Ninge. Ninge atât de frumos, iar fulgii mari îmi aduc aminte de mine. Sunt într-o continuă cădere. Mă duc în jos încet, încet, până o să mă topesc de tot şi nu o să mai rămână nimic din mine.

Nu mai vreau să plâng, nu mai vreau să fiu tristă. Am obosit. Dar vouă nu vă pasă oricum. Am momente când mă simt singură. Sunt singură, de fapt. De ce încerc să mă păcălesc singură? În afară de câțiva prieteni, nu mi-a mai rămas nimic.

Mi-aş fi dorit să fie altfel, să râdem cum o făceam înainte. De ce s-au schimbat lucrurile? Vreau să fiu o vrăjitoare. Nu, nu sunt nebună. Vreau să fac totul ca înainte cu magia mea. Ar trebui să încetez să mai visez la lucruri imposibile. Nu o să se întâmple niciodată. Şi totuşi, dacă nici nu mai sper? Atunci nu o să mai am nimic. Aşa că prefer să rămân cu dorința, iar voi puteți rămâne cu fericirea.

I'm getting worse and worseWhere stories live. Discover now