Τεταρτη 5 Αυγουστου 2020 (απογευμα)

13 1 0
                                    

Η ώρα είναι 17:30. Πραγματικά, αυτή η ώρα είναι η αγαπημένη μου, διότι φτιάχνω το αγαπημενο μου παγωμένο, μαύρο τσάι μου και το πίνω ενώ διαβάζω κάποιο βιβλίο. Αυτή τη συνήθεια την απέκτησα την τελευταία εβδομάδα. Κάθε μέρα γύρω στις 5 μ.μ φτιάχνω το τσάι μου και διαβάζω κάποιο βιβλίο μέχρι τις 6 περίπου. Προσπαθώ να το τηρώ όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Αυτό το κάνω γιατί πρώτον μου αρέσει, δεύτερον να γίνω πιο πειθαρχημένη τηρώντας κάποιο προγραμμα που το καλοκαίρι αυτό είναι δύσκολο και τρίτον για να «απαλλαγώ» από την αναβλητικότητα.
Νομίζω πως και το χειμώνα θα εξακολουθώ να έχω αυτή τη συνήθεια. Αντί όμως για μαύρο τσάι θα φτιάχνω πράσινο με μήλο, κανένα και τζίντζερ. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Θα αγοράσω από τα ικεα μια συγκεκριμένη τσαγιέρα που μου άρεσε και νομίζω θα μου το ζητάει όλη μου η οικογένεια.

Κανονικά αυτή τη στιγμή, αντί να γράφω, θα έπρεπε να κάνω κάποιες δουλειες, οι οποίες είναι :1) να μαζέψω τα απλωμένα ρούχα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Κανονικά αυτή τη στιγμή, αντί να γράφω, θα έπρεπε να κάνω κάποιες δουλειες, οι οποίες είναι :
1) να μαζέψω τα απλωμένα ρούχα.
2) να πάω στο σούπερ μάρκετ
Πρώτα θα πάω στο σούπερ μάρκετ γιατί βαριέμαι και πρέπει να το κάνω και μετά θα μαζέψω τα ρούχα.
Από ένα άλλο πράγμα που προσπαθώ να απαλλαγώ είναι η βαρεμάρα. Τι θα πει βαριέμαι ; Ας μου δώσει κάποιος έναν ορισμό!
Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να έχω πιο πολύ ενέργεια. Να μη βαριέμαι να κάνω πράγματα και να είμαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι.
Έχετε σκεφτεί πόσες ώρες σπαταλάμε στα social media ? Πώς να έχουμε χρόνο μετά για όλα τα υπόλοιπα. Οκ! Το παραδέχομαι! Κι εγώ τις περισσότερες ώρες μου τις περνάω κοιτώντας το instagram. Παρακολουθώντας τις ζωές των άλλων λες και δεν έχω δίκη μου!! Αλλά είναι ωραίο το άτιμο ρε παιδιά. Προσπαθώ να ελαττώσω τις ώρες μου στο instagram γιατί έχει αρκετά αρνητικά (και θετικά εννοείται )
Εσείς θέλετε να κόψετε καμία «κακια» συνήθεια ;;
Καλό απόγευμα σε όλους !
Σας ευχαριστώ !

Stories !Where stories live. Discover now