Doğa ve Evren

634 11 2
                                    

Öncelikle ben bu yazıyı buraya yazmak istiyorum. Çünkü en çok burada görülüyor. Farklı dini inançlara ve mistik konulara gireceğim. Eğer bu yazıyı beğendiyseniz bununla ilgili bir kitap çıkartmamı ister misiniz?

EVREN:

Evren bizi içinde barındırır. Bütün varlıklar burada yaşar. Buradan herkese belirli bir enerji akışı sağlanır. İlk doğduğumuz zaman bunlarla doğarız aslında. Ancak zaman geçtikçe, olumsuz anılar bilinçaltımızı kirlettikçe bu enerji kanalları kapanır ve bize verilen yetenekler körelmeye başlar.

Herkes farketmiştir ki insanların tek amacı para kazanmak, bir şeylere sahip olmak, çocuk yapmak vs.
Ancak sadece maddiyata odaklandığınız zaman evrenle olan ilişkiniz zamanla kesilir. Bu da pek faydalı bir şey değildir.

Ben hayatın amacının para kazanmak olduğunu düşünmüyorum. Kendimi şehre değil doğaya ait hissediyorum. Kendimi maneviyata doğru çevirdim. Tabii bu işlerle ilgilendiğimden beri kendimi de geliştirdim. Mesela telepati yapabiliyorum.

Telepati:

Başkasının zihnine bilgi aktarmak, onun zihninde gezmek olarak da nitelendirebiliriz. Ben bir arkadaşımın zihninde gezmiştim ve gördüklerim tutmuştu. Ancak şu anda daha çok insanlara bilgi aktarımı vb. şeyler için kullanıyorum.

Nasıl Yapılır:

Size kendi kullandığım taktiği vermek istiyorum.
Öncelikle o kişiyi iyice düşünüyorum ve odaklanıyorum. Düşündüğüm kişiye bilgi aktarımında bulunuyorum. Mesela gitmesini istediğim bir misafir varsa onu düşünüp ''Buradan git.'' diye birkaç kez tekrar ederek zihinsel bir mesaj yolluyorum.

Eğer bir kişinin zihninde gezmek istiyorsanız o kişiyi iyice düşünün. Hatta hayali kapılar bile yaratabilirsiniz. Sonra o kapıları açaraktan kişinin anılarını inceleyebilirsiniz.

Bugünlük bu kadardı. Bu serinin devamını istiyorsanız yorumlarda belirtin. Bununla ilgili kitap yapacağım.

Creepypasta Tepki(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin