Tepki 37

755 17 14
                                    

Theafton arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Jeff: Benim hikayeme hiç benzemiyor, ben ağzımı kesip ailemi katletmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jeff: Benim hikayeme hiç benzemiyor, ben ağzımı kesip ailemi katletmiştim. Anne ve babam için pişman değilim ama Liu için pişmanım.

S/A: Senin hikayen ne alaka?

Jeff: Gönderme yapayım dedim.  Neyse, küçük kız ne güzel ölmüş. Orada olup kan kokusunu içime çekmek isterdim!

S/A: Pis cani!

Liu: Abim ve benim hikayeme hiç benzemiyor ama küçük kız için üzüldüm. Çok acı bir şekilde ölmüş. Orada olup onu kurtarmayı umardım.
Benim gibi mutsuzlar.☹☹

Ray: Ee? Peki ya bundan bana ne S/A? Odama atarsam beni öldürürler mi? Neyse, ben onlar yerine seni odama götürmeyi tercih ederim.

xVirus: Buradaki herkesin farklı hikayesi var ancak bunlarınki daha üzümüymüş. Bir doğum günü yüzünden neler olmuş.

Ben Drowned: Beni zorbalar öldürdü bir kere! O kızı ise animatronik! Ayrıca benim gözlerimi oydu pis ökkeşler ve ben de onları gözlerini yuvalarından fırlattıım. Bana ne! *Oyunu kaybeder* Beni konuşturttuğun için oyunu kaybettim!

S/A: Oyun bağımlısı!

Ben Drowned: Hehe, tamam tamam.

Hoodie: Ben de bu kapüşonluya aşık olmuştum, o yüzden insanları katlettim S/A! Hehehe. Anitmatronik onu nasıl parçaladı acaba? Görevlerimden birinde bunun gizemini çözmeye çalışacağım.

Masky: Taamaam. Ne yapayım şimdi? Anitmatronikse eğer güçlüdür. Onları da buraya almalıyız. Çok daha güçlü oluruz.

Slenderman: Anitmatronikler güçlü oluyor diye biliyorum. Hikayesi hepinizinki gibi hüzünlü. Çok güçlü olabilirler. Sana yeni görev, onları bul.

S/A: Nereden bulayım?

Slenderman: Sen bulursun,  merak etme.

Eyeles Jack: Animatroniklerin böbrekleri olmaz ki! Hem o kız parçalanırken böbreklerini ayırmamış pis makine. Acıktım been! Böğbreğk veriğn banaağ!

Bloody Painter:   Animatroniklere meraklıydım ama cani olduklarını bilmiyordum. *Bir tanesinin resmini çizer* En doğrusu onlara bulaşmamak, robotlar bizden güçlüdür.

Ticci Toby: Küçük kızın hikayesi üzücüymüş. Keşke ölmeseymiş, o zaman katil olmazlarmış. Ben de katilim doğru ya! Heheh. Neyse ben waffle yiyeceğim sen de gel. *Animatronik suratlı waffle yapar ve yersiniz*

Laughing Jack: Hahahaha! Ne kadar komik bir hikaye! Keşke ben animatroniğin yerinde olsaydım da kızı zehirleyip onun karnını şekerle doldursaydım. Hahahhaha!

Sally: Abla/abi ama bu çok duygusal. *Ağlamaya başlar*

S/A: Tamam, hadi gel oyun oynayalım.

Sally: Olur abla/abi. *Ağlamayı keser ve çay partisi yaparsınız*

Beni Instagram adresimden takip edin lütfen: randomer_le yazarak hesabıma ulaşabilirsiniz.

Creepypasta Tepki(Tamamlandı)Where stories live. Discover now