ONE DIRECTION

595 12 0
                                    


Judy.Nu pot să  dorm.
Trimis la 3:07 AM

J

U

D

Y

Trimis la 3:10 AM

Bună funduleț mare Judy.

Nu știu de ce, dar îmi place să vorbesc cu tine.Nu imi pupi fundul ca orice altă fată. Trimis la 3:15 AM

Ce fel de muzică îți place?
Poți spune multe despre o
persoană după ce fel
de muzică le place.

Îmi place Post, OffSet, Felly și
One Direction.
Trimis la 3:30 AM

Nu sunt sigur de ce ți-am
spus că îmi place 1D.
Yikes!
Sunt cu siguranță și un
Nialler de asemenea.

Asta începe
să fie jenant.

Noapte bună Judy.
Trimis la 4:03 AM

Îți place One Direction?
Trimis la 6:38 AM

Theo's P.O.V

M-am găsit neliniștit, nu contează ce aş fi făcut doar nu aş fi putut dormi.Probabil nu mă ajuta că tot continuăm să mă reuit pe pagina twitteru-lui meu să văd vreo portare sau pe cineva treaz la ora asta.Am fost aproape atât de disperat încât am vrut să postez un fav pentru o opinie sinceră.

Am dezbătut dacă să scriu unor linii fierbinți de ale mele, dar știu că asta doar le-ar conduce să creadă că au fost mai mult decât un futai rapid.Doamne, asta a fost un lucru atât de nesuferit de spus, chiar dacă a fost adevărat.

Alyssa, Catherine, Heather, Judy.M-am oprit din defilat printre contacte și m-am oprit la numele lui 'Judy'.Cine știe poate e o bufniță de noapte.Nu m-am putut ajuta dar spera la un răspuns , chiar dacă ar fi inclus un fel de insultă.

Am început să mă simt disperat și am început să o spamez cu mesaje, dar nu ma ajutat. Mă simțeam ca și cum aș putea să îi spun orice și nu i-ar păsa.Adică probabil și ar bate joc de mine, dar nu cred că va folosi ceva ce am spus impotriva mea, poate poza cu penisul meu, dar tot ea a spus că e mare, deci nu ar putea să îl folosească împotrivamea.

Cumva One Direction și-au făcut drum în capul meu și nu m-am putut abține, spunându-i că îmi plac.Adică muzică lor bubuie, dar sunt de asemenea un bărbat de optsprezece ani care ar putea probabil să își crească o mustață dacă ar vrea și aici sunt spunându-i că sunt un fan Niall Horan.

Cine ar putea sa ma invinovatească totusi?El era întruchiparea perfecta a unui băiat crush pentru mine.Și sa nu uitam și de solo-ul lui in Little Things.Nu m-am putu abține și am început sa ma simt ciudat deoarece ma gândeam din ce in ce mai mult la One Direction.Dar am ajuns la concluzia ca era din cauza lipsei de somn, de care aveam disperat nevoie.

M-am găsit fiind mult mai obosit decât credeam și in curând aveam sa cad intr-un somn cu gândul la One Direction, dar de asemena și la o fata misterioasa.

Mai avem ceva directioneri pe aici?Eu ii adooorrrr

NUDES(română)Where stories live. Discover now