→ n o u a ←

690 58 1
                                    

Chiar si dupa ce am vomat aproape tot din corpul meu tot nu ma simt bine. Imi dadusem seama ca am combinat alcool cu drogurile si ca puteam sa ma aflu intr-un spital sau chiar la morga. Dar se pare ca mai am cateva lucruri de facut inainte sa mor.

Ma plimbam pe strazile intunecate, incercand sa imi amintesc unde locuiesti. Nu gandeam coerent, dar stiam ca trebuia sa fac asta.

Ajunsesem pe strada ta. Am avut norocul ca exact in acel moment cineva sa iasa din bloc. Am reusit sa intru, acum asteptand liftul. Usile s-au deschis, iar eu am pasit cu teama pe presul din fata usii tale.

Eram ametit rau de tot, dar tot am gasit cheia de rezerva din ghiveci. Am descuiat usa incet. Am facut primul pas, parchetul scartaind putin. Am continuat sa merg pana in dormitorul tau. Mereu iti placea sa petreci timp acolo citind si ascultand muzica.

Te-am vazut. Si nu erai singura. Un baiat brunet se afla langa tine. Te tinea de mana si bratul sau era in jurul tau. Tu aveai capul pe pieptul sau, ochii inchisi. Ii vorbeai despre relatia noastra.

- Harry mereu a fost dragut cu mine. Doar ca eu nu l-am apreciat destul. M-am despartit de el pentru ca prietena mea cea mai buna mi-a zis ca nu ma iubeste si ca doar ma folosea. Si dupa ce m-am despartit de el mi-am dat seama ca nu era deloc asa. E adevarat, regret. Daca nu eram despartiti, acum numai eram cu tine. Nu te-am vazut de multa vreme.

Am luat vaza si am atuncat-o in perete, atragandu-ti atentia. Am luat toate lucrurile pe care le aveai in biblioteca si am inceput sa le arunc si sa le distrug. Tipai la mine implorandu-ma sa ma opresc, dar nu am facut-o. Ameteala inca era prezenta, dar nu ma interesa decat sa imi descarc nervii. Baiatul ce era mai devreme langa tine parca s-a evaporat. Nu mai era nicaieri.

Broke-Up // H.S. ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora