Capitolul 9

152 12 17
                                    

Salutare, dragilor! 

Știu ca în mod normal postam mai de dimineață, dar abia acum am reușit să termin și eu treaba. Am început curățenia de toamnă și... e suficient cât să mă țină captivă câteva zile bune. 


Câteva ore mai târziu și după mai multe întârzieri și anulări de bilete reușise să ajungă în orașul unde trăia vrăjitoarea Katherine. În ciuda faptului că supranaturalul dispăruse în urmă cu aproape un an, ea își continua activitatea. Era cunoscută pentru faptul că era o vrăjitoare și încă își punea serviciile la dispoziție. Singura diferență majoră din viața ei erau persoanele pentru care presta aceste servicii. În trecut doar creaturile care reușeau să ajungă în casa ei puteau să primii serviciile ei, acum oricine avea destui bani era acceptat. Lucrul acesta o dezgusta pe Camy, însă înțelegea mult prea bine situația ca să o privească cu alți ochi.

Îi era teribil de somn când pășea pe aleea din fața casei lui Katherine Nu dormise deloc în avion, iar călătoria și agitația o deprimase și mai tare. Oamenii din jurul ei fuseseră veseli, lipsiți de grijă și puși pe glume. Îi accentuau starea de tristețe și ar fi plâns în mijlocul lor dacă nu ar fi avut încăpățânarea de a se abține.

Mia îi deschise ușa din față înainte ca ea să apuce să sune la sonerie. O întâmpină cu un zâmbet ce se dorea a fi prietenos, deși putea să vadă tristețea din spatele privirii ei.

— Intră, îi spuse Mia. Te așteptam.

Camy știa că fata nu mai avea putere de vrăjitoare și bănuia că acest lucru o neliniștea mai mult decât de obicei. În condiții normale magia ei ar fi putut să depisteze dacă era în pericol și putea să o protejeze. Fără ajutorul ei se vedea nevoită să se bazeze pe propriile puteri fizice, motiv pentru care devenise foarte precaută și rigidă.

Camy intră grăbită în casă și avusese grijă să nu vină cu mâna goală. Duse o plantă de cameră cu speranța ca cel puțin una dintre cele două femei să fie încântate.

— Te-ai grăbit, nu glumă, se auzi vocea lui Katherine.

Casa era diferită față de ceea ce crezuse ea că va găsi. Însă atmosfera era mai mult decât primitoare. Micile detalii, acele câteva elemente ce dădeau un pic de energie naturală locului, erau singurul element care îi sugera că acolo trăiau practicanți ai magiei. Vedea pe la colțuri câteva plante menite să absoarbă energiile negative, printre ornamentele de pe hol se găseau cristale ce sporeau energia pozitivă, iar pe hol trecea chiar pe sub un mănunche de ierburi aromate. Zâmbi fără să își dea seama când realiză că îi lipsise aceste mici elemente supranaturale de care nu avusese parte în ultimele luni.

— Vin-o la mine, îi spuse Katherine.

Camy se ghidă după voce și o găsi pe femeie într-o ipostază mult prea surprinzătoare. Era convinsă că dacă ar fi încercat să își imagineze ce face în timpul liber nu ar fi reușit să ghicească nici într-o mie de ani.

Vrăjitoarea se plimba în jurul unei mese pe care era întins un bărbat. Spatele lui era plin de ace și mai multe pietre. În jurul lor erau înșirate tot felul de cristale și ierburi, în timp ce pe fundal se auzea o melodie ce voia să activeze chakrele corpului.

Camy nu îndrăzni să intre în acel spațiu sacru. Din ceea ce cunoștea despre aceste practici își aminti că energia ei ar putea distruge ceea ce încerca vrăjitoarea să facă cu acel bărbat. Iar ea nu venise atâta drum pentru a-i pune bețe în roate. Pentru așa ceva putea să o trezească din somn sau să o caute la telefon.

— Te-ai schimbat mult de când ne-am văzut ultima dată, spuse Katherine.

Îi aruncase o privire rapidă de când se oprise în tocul ușii. Nu crezuse că observase suficient de multe încât să își dea seama de schimbare.

Captiv intre lumi (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul IV)Where stories live. Discover now