2

544 23 4
                                    


Izlazim iz kuće i prvo što primjetim su Luka i Nikola kako razgovaraju nešto sa   Anastasijom i Elenom.Prišla sam im i pozdravila ih.

"Hejj društvo šta ima"kažem.

"Ništa razgivaramo,jesi li čula za onog ubicu?"upita me Luka.

"Da,i mnogo se plašim"kažem,a sa mojom izjavom se slože i Anastasija i Elena.

"Nebrinite cure,bit će sve uredu"kaže Nikola."a i imate nas da vas čuvamo"doda i pokaže svoje mišiće na što se svi nasmijemo i krenemo prema školi.

(***)

"Šta imamate prvi sat?"upita Anastasija gledajući svoj raspored.Otvorim i ja svoj ormarić,uzmem raspored i provjerim koji mi je prvi sat.

"Matematika"kažem.

"Tjelesni"kaže Luka, "imam ga i ja prvi sat"kaže Elena i oni se pozdrave sa nama i krenu prema sali.

"Ja ima Likovno"kaže Anastasija.

"Imam ga i ja"kaže Nikola i oni se pozdrave samnom i krenu prema učionici.

Izgleda da sam ovaj sat sama, ma nema veze.Izvadim knjige iz ormarića i krenem prema učionici.Sjednem u prezadnju klupu i uzmem telefon ,igrat ću neku igricu dok nepočne sat.

(***)

"Dobro jutro"pozdravi nas nastavnica,
"imamo novog učenika,pa vas molim da se lijepo ponašate prema njemu"doda ona.

Ubrzo čujem kucanje i u učionicu ulazi neki lik ,bio je sav u crnoj odjeći sa kapuljačom na glavi.

"Izvoli predstavi se"kaže nastavnica.

"Zovem se Alex , i dolazim iz Rusije"kaže a nastavnica klimne glavom.Izgledao je dosta čudno,nisam mu mogla vidjeti lice.

No znemarila sam to i uzela olovku i počela šarati po svesci.

"Je li slobodno ovdje"trgne me njegov glas,klimnem glavom i on sjedne pored mene.

Alex P.O.V

Ovaj grad me već nervira,nisam navikao na ovakve male gradove,uvijek sam živio u većim gradovima.Ali morao sam se malo sklonuti od policije,ali nisam uspio,napravo sam sinoć opet sranje.Ali nisam mogao prestat i nakraju sam ubio onu djevojku.A šteta bili bi bolje da sam je prvo jebo.

I da izazvao sam uzbunu u gradu,i kad sam već zpočeo ovo sranje i završit ću ga.Volim da ubijam,zvučim kao psihopata,što i jesam.Većinom ubijam mlade djevojke,ali ne sve nego one kurve.To me odma sjeća na moju prokletu mamu.Prvo ubojstvo sam učinio sa 17 godina,ubio sam svoju mamu,i ne žalim,bila je to obična kurva.No kako sam više ubijao osjećao sam zadovoljstvo kad neko pati i moli me da prestanem.Uživao sam u tome.

Sada imam 20 godina,još uvijek nisam našao svoju pravu ljubav.Meni treba neko tko će me usljeti smiriti prije nego što napravim sranje.Zadnji put sam imao djevojku prije 2 godine,volio sam je najviše,ali to je bila samo kurva.Nije mene volila nego moj novac.Zarađujem u ilegalnim utrkama.

I od tada sam još više zamrzo djevojke!!

(***)

Krenuo sam u školu samo da nađem još žrtva.Iako imam 20 godina izgledam dosta mlađe ,pa to mi nine smetalo u upisu za ovo prokletu školu.Trenutno kucam na vrata učionice i ulazim u nju.
Prebacim pogled na razred,pa ima ih svakakvih,od sportaša i ženskaroša,normalinih djevojki i kurvi.
Odma su počela dobacivanja a to me nervira.

"Izvoli predstavi se"iz misli me trgne nastavnicin glas.Ma evo ja sam psihopata moja je došla u školu da bi našla više žrtava za ubojstvo.

"Zovem se Alex i dolazim iz Rusije"bubnem prvo što mi padne na pamet i krenem prema pevoj slobodnoj klupi.Tu je sjedila neka djevojka,imala je smeđu kosu i nisam joj mogao vidjeti lice jer je nešto šarala u svesci.

"Je li slobodno ovdje"upitam je a ona se trgne na moj glas i podigne pogled prema meni.waau nikada nisam vidio ljepšu i prirodniju djevojku od nje.Ali njene pjegice su prekrasne.Trgnem se iz svojih misli,ona klimne glavom i ja sjednem do nje.

(***)

Cijeli sat je šutila i pratila nastavu.Nije kao druge djevojke,već sam i dobio papirić od neke djevojke na kojem je pisao njen broj,pfff koja kurva.

Ubrzo je zvonilo,ja sam izašao iz učionice i otišao vani jer je bila pauza za ručak.Do mene je došla neka grupa muškaraca .

"Novi a vrć počeo barit djevojke!
KLONI SE MOJE DJEVOJKE INAČE ĆEŠ IMATI PROBLEMA"kaže derajući se,oko nas su se već sakupili učenici.

"Nisam ti ja kriv što ti je djevojka kurva"kažem opušteno,a on mi priđe i udari me šakom u nos,krv mi je odmah počela teći.E ovo si nije treba dozvolit..

Došao sam do njega ,udari ga šakom u trbuh,oborio ga na pod i počeo šakama uderat. On se pokušao oslobodit,ali mu ja nisam dozvolio.

Do nas je došla grupa nekih muškaraca i odvojila nas,ja sam se pičeo otipat,ali sam osjeto neke ruke na svojim obrazima.

"Hejj smiri se"kaže a ja prebacim pogled i ugledam onu djevojku što sam sjeo kod nje.Onu sa pjegicama.

"Polako diši i smiri se "kaže,"i dođi da ti očistimo krv"nadoda i ja pođem za njom,uspjela me smirit,što nikad niyko nije.

Ušli smo u wc,ja sam sjeo na malu klupicu što je tu bila ,a ona je pokvasila maramicu vodom i počela mi brisati krv na nosu.Prebacim pogled na njene oči,maslinasto zelene,i na njene pune usne.Po prvi put ne odjetim mržnju prema nekoj djevojci.

Novi dio je tuuu

Vote  & comm

Sada sam objavila nastavak "Ubojita Ruža",a sutra ću objavit novi nastavak "Illegal Love".

I tako će biti svaki dan ,jedno veče novi nastavak "Ubjita Ruža"a drugo veče "Illegal Love"

Ubojita Ruža🥀Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt