Final(M)

5.5K 253 56
                                    


Bir önceki bölümü okumayı unutmayın.

Selamlar!!

/Cinsellik içerir./

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.


Iyi okumalar sizleri seviyorum..





/3 ay sonra../

Ggukhips_:

Ggukhips_:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

456.378bin ☆ 589.388bin 💬

Ggukhips_:  Cela semble irréel...

Translate: Gerçek dışı görünüyor..

Y: Evlenme teklifini burda mı yaptı? Woaa :/

p: Ben de istiyorum...

Yorumların devamı...

Jeongguk' tan...(!)


Uzandığım geniş yataktan dışarı izlemiş, duvarı kaplayan cam sayesinde ayın aydınlattığı dalgalı denizde gözlerimi gezdirmiştim. Yaşadığımız heyecan dolu dakikaların ardından, Taehyung birazdan geleceğim bahanesi ile beni denizin kenarında bulunan evlerden birine koyup gitmişti.

Uzun dalgalı saçlarım gözlerimin önüne gelirken zarif ellerim ile geriye doğru taramış alnımı açıkta bırakmıştım. Takım elbisesi ve yeni boyattığı okyanus mavisi saçları ile bakışlarıma yakalanan Taehyung arkasında bir şey saklıyor gözlerimin içine bakarak gülümsüyordu. Benim de yüzümde güzel bir gülüş oluşurken kapıyı açarak içeri girmiş, elindeki geniş kutuyu yatakta önüne bırakarak üzerime doğru eğilmişti. Öpüşüne karşılık vermiş ayrıldığımız vakit ise hemen konuşmuştum. "Bu ne sevgilim?" Hâlâ yüzüme gülerek bakarken kemikli parmağını dudağımın üzerine koymuş sıcak nefesimi yüzüme vererek fısıldamıştı. "Sesini geceye sakla güzelim.." bir elini belime koymuş yatakta geriye doğru taşırken kendisiyle beraber yatakta uzanmamızı sağlamıştı.

Gözlerinin içine bakarken hafif doğrularak geniş kutuyu aramıza koymuş fısıldayarak "Aç bakalım." Diye konuşmuştu. Kutuyu açtığım vakit hemen kafamı ona çevirmiş. Beni dikkatle izleyen gözlerine bakarak teşekkür etmiştim. Uzanıp dudaklarına sulu bir öpücük bırakmış kollarımı boynuna sararak bedenlerimizi birleştirmiştim. Dudaklarını yavaşça ve zevkle öperken belimde olan elini hareketlendirmiş sırtımı baştan sona okşayarak ensemdeki saçları kavramış yumuşak bir şekilde dudaklarımızı ayırmıştı. 

ᴊᴇ ᴠᴇᴜx † ᴛᴀᴇᴋᴏᴏᴋ ✔Where stories live. Discover now