20🔞

791 24 0
                                    

Αυτό το πάρτ θα έχει σκηνές σεξουαλικου περιεχόμενου οποίος δεν θέλει να διαβάσει απλά μπορεί να πάει στο επόμενο.

Το πρωί ξύπνησα από έναν φρικτό πονοκέφαλο σηκώθηκα και πήρα ένα παυσίπονο, βγήκα έξω στο μπαλκόνι να πάρω λίγο αέρα γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά και είδα κάτω τσιγάρα και ένα μπουκάλι βότκα
Ε:τι έγινε εδώ αναρωτήθηκα
Το μόνο που θυμόμουν ήταν να φεύγω από εδώ και να πηγαινω σε ένα μπαρ μετά δεν θυμάμαι τίποτα
Μ:μωρό μου πως είσαι?
Ε:όχι και πολύ καλά ζαλίζομαι λίγο
Μ:έλα πάμε στο κρεβάτι
Ε:τι έγινε γιατί είναι έτσι το μπαλκόνι
Μ:δεν είναι τώρα ώρα πάμε στο κρεβάτι
Πήγαμε στο κρεβάτι με πήρε η Μυρτώ αγκαλιά και κοιμηθηκαμε.

Όταν ξανά ξύπνησα ήμουν πολύ καλύτερα οπότε καθίσαμε με την Μυρτώ να συζητήσουμε αυτά που εγιναν τις τελευταίες μέρες και πάλι καλά δεν υπήρχε καμία ένταση όλα ήταν όπως πριν.

Σήμερα θα φεύγαμε από το Ρέθυμνο και θα πηγαίναμε στα Χανιά είχαμε μαζέψει τα πράγματα μας και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε.

Έχει περάσει μια εβδομάδα που ήμαστε Χανιά και έχω να πω πως είναι υπέροχα, όλη μέρα ημαστε έξω και πάμε σε διάφορα μέρη για να γνωρίσουμε το μέρος καλύτερα, σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα εδώ αύριο θα πάμε Ηράκλειο και μετά θα γυρίσουμε πίσω Αθήνα.

Μόλις φύγαμε από την ταβέρνα που είχαμε πάει με τα παιδιά και αποφασίσαμε να πάμε βόλτα στα μαγαζιά, περπατούσαμε και εγώ κρατούσα το χέρι της μυρτώς όπως και ο Στέφανος της Λυδίας σε κάποια φάση μου άφησε το χέρι και πήγε κοντά στα παιδιά που κοιτούσαν μια βιτρίνα με ρούχα, αφού δεν με έβλεπαν μπήκα γρήγορα στο απέναντι μαγαζί που είχε κοσμήματα και πήρα ένα δαχτυλίδι για την Μυρτώ για να μην ξεχάσει ποτέ ότι θα είναι για πάντα δική μου.

Είχαμε πάει στο ξενοδοχείο και η Μυρτώ είχε μπει να κάνει μπάνιο οπότε βρήκα την ευκαιρία και κατέβηκα γρήγορα στην θάλασσα με 2 ποτήρια μια σαμπάνια και ένα μεγάλο πανι αφού τα άφησα έφυγα αμέσως πάνω, όταν μπήκα μέσα είδα την Μυρτώ να κάθεται μπ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Είχαμε πάει στο ξενοδοχείο και η Μυρτώ είχε μπει να κάνει μπάνιο οπότε βρήκα την ευκαιρία και κατέβηκα γρήγορα στην θάλασσα με 2 ποτήρια μια σαμπάνια και ένα μεγάλο πανι αφού τα άφησα έφυγα αμέσως πάνω, όταν μπήκα μέσα είδα την Μυρτώ να κάθεται μπροστά από το παράθυρο και να κοιτάζει την θέα, τότε πήγα από πίσω της, πέρασα το χέρι μου ανάμεσα από το δικό της και της έδωσα ένα φιλί στον λαιμό.

Το Κορίτσι Του διπλανού Σπιτιού Where stories live. Discover now