Fotoğraf - Yarışma Künyesi 3

337 27 25
                                    

Selam herkese! Nabersiniz?

Uzun zamandır yarışma bekliyorsunuz farkındayız. Sonunda yarışma künyesi bulup sizlerle buluşturabildik.

Yarışmaya geçmeden önce kurallar:

- MedGraphic olarak istediğimiz ilk şey adil bir oylama yapılması. Burada kimse kendi kapağına oy vermemeli, kitabında veya panosunda duyurusunu yapmamalı, hiçbir şekilde hiçbir yerde paylaşım yapmamalıdır. Arkadaşlar ve/veya sahte hesapların oylamaya dahil edildiği anlaşılırsa kapak, tasarımcıya haber verilmeden diskalifiye edilecektir.

- Kapak daha önce hiçbir platformda yayımlanmamış ve önceden bir yarışmaya katılıp kazanma/kazanmama durumu olmamalıdır. Yerli veya yabancı hiçbir tasarımcının kapağı taklit edilmemelidir.

- Yarışmaya katılmak için hesabımızı MedGraphic takip etmeli, bu bölüme oy vermeli ve şartları kabul ettiğinize dair yorum bırakmalısınız. Gerekli şartları sağladığınız taktirde künyenin olduğu bölüme 'Katıldım ve şartları kabul ediyorum' yazıp teslim tarihi veya tarihinden önce herhangi bir günde kapağınızı teslim etmelisiniz. Katılanlar aynı zamanda 3 kişiyi etiketlemeli.

- Kapağınızı en fazla üç kere yollayabilirsiniz.

- Oylama gününde veya daha öncesinde yarışmaya yolladığınız kapağı paylaşmamalı ve herhangi bir kapak hakkında kendi kitabınızda (veya başka bir yerde) yorumda bulunmamalısınız.

- Yarışmacıların kitapları ve panoları kontrol edilecektir. Herhangi bir oy isteme veya rencide etme durumunda diskalifiye olacaktır.

- Oylama yapılan bölümde ya da farklı herhangi bir yerde tasarımcı kendini ve kapağını oylama bitene kadar ifşa etmeyecektir.

- Tasarımcı yarışmaya yolladığı kapağa, kapağın kendine ait olduğunu belli edecek herhangi bir logo, işaret, yazı, fotoğraf eklemeyecektir.

Künye:

Kitap Adı: Fotoğraf
Yazar: japoncivciv
Türü: Genç Kurgu/Romantizm
Konusu: Amatör bir fotoğrafçı olan Eray'ın, bir kafede otururken kendi halinde kahve içen Ecem'in fotoğrafını Ecem'den izinsiz çeker. Sonrasında Ecem'in fotoğrafını kendi sergisinde kullanır ve Ecem'in bir arkadaşı o sergiye gider. Arkadaşı sergiyi gezerken Ecem'in resmini görür ve Ecem'e gönderir. Kendisinden habersiz resminin kullanıldığını öğrenen Ecem sinirle arkadaşından Eray'ın numarasını alıp Eray'ı arar. Eray sergide telefonunu duymaz ve telefonunun açılmadığına daha da sinirlenen Ecem arkadaşından serginin yerini öğrenip oraya gider. Gittiğinde Eray'ı bulup kavga eder ve resminin kaldırmasını aksi halde polise gidip dava edeceğini söyler. Eray'ın resmi kaldırmaması üzerine Ecem ile aralarında olaylar gelişir.
Karakterler: Erkek Evan Peters ama kız karakteri kendiniz seçebilirsiniz.
Olmasını istediğim obje: Fotoğraf Makinesi, polaraid fotoğraf ikisinden biri ya da ikisi de.
Dark/Light: Light
Hayalimdeki Kapak: Eğer karakter kullanacaksanız kız sinirli görünsün, erkek sırıtabilir. Renk konusunda sizi kısıtlamıyorum ancak kapak canlı olursa güzel olur. Konuyu yansıtan güzel bir kapak olsun, gerisi size kalmış.

Kapağın Son Teslim Tarihi: 21 Ağustos Cuma saat: 16.00

Oylama Başlangıç Tarihi: 22 Ağustos Cumartesi saat: 15.00

Hepinize şimdiden başarılar civcivler.

Seviliyorsunuz.

-japoncivciv

💜

💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
medusa ¦ graphic warsWhere stories live. Discover now