Hyunjin

1.9K 82 43
                                    

Éppen az egyik bankautomatánál állsz amikor sugdolózást hallasz a hátad mögül. Elkezdtél hallgatózni hogy miről is van szó. Titkon remélted hogy nem rólad van szó. Sajnos csalódnod kellett. Két lány állt mögötted. Az egyik nagyon fent hordta az orrát, míg a másik egy visszafogottabb lélekkel rendelkezett.

- de miért nem sötét ruhát vesz fel ? Vagy egy hosszabb felsőt. - kérdezte az egyik lány.

- lehet nem tudta hogy ma van neki. - mondta a másik.

- oké, de azért ha felkel akkor csak észre veszi hogy basszus piros a lepedő. Vagy amikor a mosdóba megy.

- és ha nem pont reggel lett meg neki ? - érvelt a másik. Hiába hallgatóztál nem tudtál rájönni, hogy mégis mi a francról beszélnek. Aztán beléd csapott az a bizonyos felismerés, hogy mi van akkor, ha piros betűs napod van. A fejed lángba borult és a felsődet kezdted húzigálni.

- jókor jön rá ! - háborodott fel az egyik.

- hagyjad már ! Bármelyik lány járhat így ! - szólt rá a másik és elmentek. Feszült voltál. Ráadásul a felsőd se valami hosszú. Pár srác állt be mögéd majd hangos nevetésbe kezdtek. Az egyik még lányos hangot is utánozott és így szólt :

- jajj Istenem annyira fáj a hasam ! - utánozta az egyik fiú egy lány hangját. Habár inkább hasonlított egy terhes viziló fájdalmas szülési hangjára. Szégyenkezve álltál ott. Hallottál ilyen esetekről, de sose gondoltad volna, hogy veled is megtörténhet. Magadat okoltad, hogy miért nem vetted észre.

- köcsögök ! Húzzatok innen mielőtt mogyorókrémet csinálok a mogyoróitokból ! - hallottál meg egy hangot és arra lettél figyelmes, hogy valaki a derekadra köti a dzsekijét. Megfordultál és megláttál egy k*rva döglesztő pasit. - Hyunjin. - intett egyet mosolyogva.

Mit tennél ?

Stray Kids horoszkóp (Befejezett)Where stories live. Discover now