Capitolul VII/7

473 13 0
                                    

La ora 8:30 eu cu Ginns și Pansy am ieșit din camera adjuncților împreună cu Neville si Luna care venise și ea sa îl vadă pe Neville.Ne-am îndreptat spre Sala Mare iar pe drum nu s-a alăturat și Malfoy cu Morey și băiatul ăla Newt.Cand am intrat in Sala Marea toate privirile s-au îndreptat spre noi,eu am luat-o de mână pe Ginny si i-am făcut cu mâna Lunei și lui Pansy anunțându-le că noi mergem la masa profesorilor.In dimineața aceea a sosit și poșta și cum mă așteptam Ron și Harry deja ne scriseseră amândurora.Am pus scrisorile in buzunarul de la roba pentru a le citi mai târziu în camera mea și Ginny la fel le-a pus în buzunar,apoi am auzit-o pe doamna McGonogall că a anunțat începerea ospățului și deodată a apărut foarte multa mâncare că deobicei in fața noastră.

Eu nu prea aveam poftă de mâncare așa că am mâncat puțin și m-am îndreptat spre clasa mea unde avea să am prima lecție că profesoară.Pe drum spre clasa m-am împiedicat și mi s-a rupt geanta, 'wow ce mai noroc ai Hermione! Fix in prima ta zi!' am început să îmi strâng lucrurile și atunci am auzit o voce din spatele meu.

Draco: Ce faci Granger?Stergi podele? mi-a zis el sarcastic

Hermione: Mă descurc singură nu vreau sa te deranjez dar mersi pentru propunere! am răspuns sarcastică

Draco: Bine daca asta vrei. a zâmbit cu colțul gurii și s-a întors prefacânduse că pleacă.

Chiar aveam nevoie de ajutor,aveam destul de multe cărți și geanta mi s-a rupt,nu puteam duce cărțile de una singura.

Hermione: In regulă Malfoy!Ai câștigat, poți te rog să mă ajuți?

Draco: Daca tot insiști

Atunci a început să mă ajute să strâng cărțile și foile.Era destul de normal daca se străduia dar când îmi amintesc glumele lui și cum s-a comportat cu mine in trecut îmi schimb părerea despre el.Apoi am văzut o ultima carte care a rămas pe jos și când am vrut sa o iau el s-a repezit și el ca sa o poată ridica și ne-am ciocnit capurile și am început a râde.Eu apoi am luat cartea și m-am ridicat.

Hermione : Mulțumesc Malfoy!

Draco: Da,in fine,cu placere,unde e cabinetul tau?

Hermione : In față apoi ușa din dreapta.

Am pus cărțile pe masă și i-am multi încă odată și a ieșit din clasa.'OH HERMIONE ESTI ATÂT DE PROASTĂ' mi-au căzut scrisorile de la Ron și Harry pe hol atunci când îmi strângeam cărțile! Oh nu!DACA e ceva important și confidențial?!Atunci am ieșit repede din clasa și am căutat peste tot și nu găseam scrisorile,apoi mi-am dat seama,doar daca...nu! n-are cum!...of pe cine păcălesc!...normal că scrisorile au fost luate de MALFOY!

M-am repezit repede spre camera conducătorilor și am deschis ușa nervoasa și am intrat în cameră la Malfoy și Morey,eram roșie și nu puteam sa îmi exprim nervozitatea.

Hermione: MALFOY?!UNDE NAIBA IMI SUNT SCRISORILE DE LA HARRY SI RON?!LE-AI LUAT TU!SUNT SIGURA!

Draco: CE AI OMULE?! Ieși acuș vin in salon și vorbim!

Abia atunci mi-am dat seama că Malfoy avea numai un prosop pe el și avea părul ud.M-am speriat dar nu am vrut sa ii arăt lui Malfoy că mă simt rușinată!

Hermione : SA NU TE AȘTEPT MULT CA AM ORA IN 10 MINUTE!

Și am trântit ușa și m-am așezat nervoasa pe canapea.

Peste vreo 2 minute iese Malfoy din camera, îmbrăcat de data asta.

Draco: Acum ce naiba vrei de esti asa nervoasa că dai buzna în camera băieților?!

Hermione : Când m-ai ajutat sa îmi strâng cărțile scrisorile mele de la Harry și Ron mi-au căzut și sunt sigura că tu le-ai luat căci am căutat peste tot!

Draco: Granger liniștește-te se vede că nu ești în apele tale!Am văzut niște scrisori și le-am pus între cărți caută acolo și acum dacă mă scuzi eu am trebuiri mai importante decât să discut cu tine! și a ieșit din salon prin portret.

Eu m-am uitat cat e ora și mai aveam 5 minute până am prima lecție așa ca m-am grăbit că să ajung la timp.Lectia a fost destul de liniștită,doar unuia din elevi i-a luat foc roba dar am stins-o repede, băiatul ăla semăna cu Neville sau cu Harry la ora de Filtre și Elixire.Apoi mi-am adus aminte că și Ginny avea acum ora și eram curioasa cum se descurca.Dupa ce ora s-a terminat eu am decis sa mă duc în camera mea pentru că următoarea ora o aveam peste 2 ore.In drum spre camera o vad pe Pansy cum fuge spre mine, m-am oprit sa vad ce s-a întâmplat.

Pansy: Lu-Luna...off sfai sa respir puțin...Luna...Neville!Trebuie sa vii repede!

Hermione: Da sigur hai că vin!

Și atunci am fugit repede spre camera conducătorilor cu Pansy si am intrat în cameră sa vad ce s-a întâmplat,acolo stătea pe pat Luna plângând în brațele lui Ginny.

Hermione: Oh nu, Luna !Ce s-a întâmplat?

Ginny: Neville...a avut un accident,e la spitalul St.Mungo.

Hermione: O vai Luna!

M-am așezat pe pat împreună cu Ginny si Pansy că să o consolăm pe Luna.Din cate mi-a spus Ginny,Neville a avut un accident cu o poțiune foarte puternica, săracul de el trebuie să fi încurcat apa cu poțiunea,DAR DE UNDE O ARE?!Eram foarte tristă și nu numai din cauza că Luna plângea dar și pentru că Neville e si prietenul meu,nu vreau sa pățească ceva rău.

Ce credeți că se v-a întâmpla cu Neville? V-a rămâne Luna la Hogwarts? Păreri?

doar un pureblood | dramione [COMPLETĂ]Where stories live. Discover now