Capitolul XI/11

452 12 7
                                    

Eu și Draco am fugit spre porți să ieșim că sa trimitem copii înapoi în camerele lor.Cand am ajuns langa ușa auzeam despre ce vorbeau.

Ariana: Nu mai pot ieși așa pe ascuns!Ai văzut și tu deja că Lily suspectează ceva,nu pot lăsa lumea sa afle.

Liam: Uite Ariana,eu chiar țin la tine și nu îmi pasă ce v-or spune prietenele tale sau prietenii mei despre relația noastră,EU VREAU SA FIU CU TINE!

Eu eram într-un fel șocată dar era de așteptat la așa ceva,dar până la urmă un Gryffindor și un Slytherin.Eu m-am uitat la Draco si am văzut că el se uita la mine cumva ciudat,nu l-am mai văzut fața asta avea un zambet pe față și atunci am simțit ceva,era un sentiment ciudat,pe care l-am avut doar odată în viața mea,cu Ron.Am revenit în lumea normală și m-am repezit spre cei doi copii.

Hermione: Copii!Ce căutați afara la ora asta?!

Draco: Domnisoara Blythe, v-am zis că nu aveți voie afara atât de târziu!

Copii erau uimiți.Se uitau la noi de parcă eram niste fantome.

Liam: Noi...um...iarta-ma doamna Hermione,noi nu ne putem vedea în timpul zilei,voi nu puteți intelege cum e...a zis el dezamăgit.

Ariana: Îmi pare rău domnule Malfoy și doamnă Granger...noi doar nu putem sta împreună.

Atunci eu m-am uitat la copii și îmi era așa de milă de ei și atunci m-am pus în genunchi și am luat mana băiatului și apoi mana fetei.

Hermione : Atunci ajutați-ma să înțeleg.

Draco era in spatele meu și atunci i-am simțit mana lui pe umărul meu.

Draco: Pai?

Ariana: Noi...noi avem o relație,și nu putem ieși să ne întâlnim decât noaptea.

Liam: Daca o sa ne întâlnim în timpul zilei toți ceilalți se v-or râde de noi,și v-or spune că un Slytherin si un Gryffindor nu au ce căuta împreună...

Hermione: Nu o v-or face,fiindcă dacă o să o facă o sa mă anunțați pe mine.

Ariana a început a plânge.

Ariana: Dar- dar de unde știm că nu o v-or face,nu este niciun Slytherin si in Gryffindor care s-au înțeles vreodată,ei mereu s-au urât unii pe alții.

Draco: Asta nu e adevărat.

Liam: Cum adică?

Draco: Ei bine după cum vezi eu și doamna Hermione ne înțelegem foarte bine,ea era de la Gryffindor iar eu de la Slytherin.

Liam: Da,dar voi nu vă iubiți!Voi sunteți doar prieteni și nu aveți pe altcineva care sa va critice pentru relația voastră.

Hermione: Ei bine,asta e deja prea multe lucruri personale pe care voi vreți să le știți.Acum duceti-va in camerele voastre și v-am zis că dacă o să aveți ceva probleme create de prietenii voștri atunci mă anunțați.

Ariana: Bine doamnă Hermione, seara frumoasa!

Liam: Seara frumoasă!

Draco: Hai repede!

După ce au plecat copii eu m-am uitat la Draco.Prima data am observat ce culoare frumoasa de cenușiu sunt ochii lui.Am văzut că el se uita la mine iar nu știu exact cum dar distanta intre noi era atât de mică că acum puteam respira același aer care el îl respira.Si-a mușcat buza iar apoi el ma apucat de mână și mi-a dat parul după ureche cu celălalta mana a lui.Apoi am auzit pe cineva.

??: HERMIONE!?

Cine credeți că i-a văzut?

doar un pureblood | dramione [COMPLETĂ]Where stories live. Discover now