𝟏𝟐.

481 17 372
                                    

𝐑𝐔𝐍𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐍 𝐄𝐌𝐏𝐓𝐘.
𝐏𝐀𝐆𝐄 𝐓𝐖𝐄𝐋𝐕𝐄.
↞ 𝐑𝐈𝐕𝐄𝐑 ↠

Σάββατο 8 Οκτωβρίου, 1987.

«Καλώς τον άχρηστο!»φώναξα καθώς πήδηξα τα σκαλιά της εισόδου κι έπεσα πάνω στον Will, κλείνοντάς τον σε μία αδερφική αγκαλιά. Ήμασταν από μικρά αχώριστοι. Από τότε που τον γνώρισα μόλις πήγα στο γυμνάσιο δεν υπήρξε μέρα που να μην βρισκόμασταν. Μέχρι που στην τελευταία τάξη του λυκείου αναγκάστηκα να μετακομίσω μαζί με τον πατέρα μου και την αξιολάτρευτη σύντροφό του, και θα έπρεπε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον.

Δεν κρύβω ότι στεναχωρήθηκα. Ο Will ήταν ο πρώτος μου αληθινός φίλος, το στήριγμα στις δύσκολες στιγμές, η καλύτερη παρέα, και πάνω απ'όλα το μοναδικό άτομο στον κόσμο που έδειξε κατανόηση σε όσα περνούσα. Πίστευα πως με την μετακόμιση η φιλία μας θα αλλοιώνονταν, όταν όμως τον είδα ξανά μετά από καιρό ένιωσα αυτομάτως όλο τον χαμένο χρόνο να αναπληρώνεται. Και ήταν υπέροχο συναίσθημα.

«Καλώς το ποτάμι!»ανταπέδωσε την αγκαλιά και εάν δεν ήμουν τόσο συγκινημένος που έβλεπα ξανά τον καλύτερό μου φίλο θα τον είχα διαολοστείλει.

Είχαν βρεθεί πολλά άτομα που κορόιδεψαν το όνομά μου. Δεν αντιλέγω, ήταν περίεργο για ένα μικρό αγόρι να εξηγήσει ότι είχε συναισθηματική αξία για την μητέρα του και τις αναμνήσεις της από το Idaho, όμως ήταν σπάνιο και μου άρεσε. Βέβαια, για το δεύτερό μου όνομα που είναι Jude δεν γνώριζε κανένας τίποτα, πέρα από τους γονείς μου. Και τη Jade, η οποία έδειχνε να εντυπωσιάζεται με αυτά τα μικρά πράγματα. Ο Will γνώριζε το κόμπλεξ μου με τα άτομα που κορόιδευαν το 'River', όμως αυτή ήταν η σχέση μας. Συν ότι στον Wil ήταν αδύνατον να κρατήσει ο οποιοσδήποτε κακία.

«Πως είσαι, αδερφέ μου;»τον ρώτησα με πραγματικό ενδιαφέρον.

Μου άρεσε να τον αποκαλώ αδερφό. Παρόλο που υπήρχαν άτομα σαν την Kat, την αδερφή της Jade, που με έκαναν να νιώθω ευγνώμων που είμαι μοναχοπαίδι, θα έδινα τα πάντα για έναν αδερφό σαν τον Will. Δυστυχώς, η μητέρα μου δεν μπορούσε να κάνει παιδιά μετά από εμένα, κι έτσι η οικογένειά μας δεν μπόρεσε ποτέ να μεγαλώσει. Μετά πέθανε, ο πατέρας μου γνώρισε την Tiffany, και η παραμικρή μου ελπίδα για μικρό αδερφάκι διαλύθηκε. Ο Will κατάφερε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να καλύψει αυτό το κενό.

Running On EmptyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα