"sevgilim...."

17.3K 821 144
                                    

 Bu adamın böyle sırıtması doğal mıydı ? Kapıyı açmak için zorlayarak söyleniyordum.Şu durumda SÖYLENİYORDUM! 

" Ya! kapıyı açar mısınız inicez." 

sırıtan adam birden ciddileeşti ve sornası karanlık........

Başıma taş mı düştü ? bu ne baş ağrısı böyle gözlerimi açtığımda karşımdaki koltukta birisi oturmuş telefonuyla uğraşıyordu.Bu çocuğun benim odamda ne işi var? Bir dakika burası benim odam değil ve bu çocuk kim? Başımı tutarak yatakta doğruldum ağzımdan küçük bir inleme çıktı bunu duyan çocuk bana baktı OHA!!! lan bu yunan tanrıçası be! analar neler doğuruyor vallahi Tek kelime ile .OHA. Oha ile durumu özetledim ne güzel değil mi? 

" Demek uyandın uyuyan güzel." dedi ve sırıtmaya başladı.

" Bir dakika geriye saralım. Sen kimsin ? Ben neredeyim? Ve o taksideki adamlar kimdi ?Hala adamın ağzının üstüne elimin tersi ile çarpamk istiyorum. Neden buradayım? Derin nerede ya ?" bana bakıp bir kahkaha patlattı.Tamam derin nerede ya? dediğimde birazcıcık cırlamış olabilirim.

"Dur bir kumsal "

" Sen benim ismimi nereden biliyorsun?"

" Ben senin hakkında her şeyi biliyorum öncelikle ben Ayaz Atalay . Şuan benim evim de benim  odamda ve benim yatağımda yatıyorsun aslında ikimizin yatağı ve o taksideki adamlar benim adamlarım sana bişey yaptılarsa söyle atık burasıda senin evin yani burada olman normal. Derin.... Derini boş ver"

" Ya ne diyorsun sen ya derin kesin eve gitmiştir" dedim yataktan kalkıp aşağı indim oha saray yavrusu mübarek! Kapıyı açtım  bahçeye çıkıp  bahçe kapısına yöneldim tabi boyumun 2 katı kadar 2 izbandut görmemle olduğum yerde kalakaldım arkamdan gelen sesle irkildim.Arkamı döndüğümde ellerini cebine koymuş ve parmak uçlarında gidip gelen yunan tanrıçasına baktım.

" Kumsal senle bir anlaşma yapalım ben derin denen arkadaşına dokunmayayım. Ama sende burada kalacaksın ama arkadaş olarak değil."

 Şok üstüne Şok! bu yunan tanrıçası neler diyordu böyle? ya adam beni kaçırmış en hala yunan tanrıçası diyorum.

" N-Ne o-olar-rak"  kekelemiştim .Hep böyle oluyordu işte!

" Sevgilim.........."

işte o kelimeden sorna dünya durmuştu sanki sevgilim............ hahaha şaka gibi neler diyordu bu adam ne sevgilisi yha beni kaçıran adamla  sevgili olacağımı mı falan mı zannetmişti?

" D-derin o  nerede?"

" nerede olduğunu ve güvenliği sana bağlı küçük hanım"

nerelere düştüm ben ya derin nerede bi dakika bi dakika bu benim ahh o adam  tabii ya  ama derin derine ne yapabilir ki?

" eğer kabul etmezsem derine  ne yapacaksın?" 

diye soru verdim yüzü birden ciddileşti

" aklına getiremiyeceğin şeyler"

METEOR MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin