14. (Tohle je) příliš intenzivní (Spideychelle)

1.7K 101 24
                                    

V podstatě první Peter-centric fanfikce, kde je Spideychelle opravdu v popředí. :P


„Ten film byl příšerný."

„Ale no tak, M. Probíráme to už celou cestu domů. Nemůžeme toho už nechat?"

„Ne dokud neuznáš, že mám pravdu."

„Jenže mně se líbil!"

Zastavila se ve dveřích, oči upřené do těch jeho a prst zabodnutý v jeho hrudi. „Neštvi mě, Parkere. Máš poslední šanci."

Rozesmál se. Chytil její ruku, přitáhl si ji k sobě a zvedl do náruče. Moudře nekomentoval její tlumené vyjeknutí a místo toho ji krátce políbil. „Fajn, máš pravdu. Ten film byl strašný."

„Mh," přikývla jenom, pohled upřený na Peterovu hruď. Bylo to rozptylující, ano? Peter byl přitažlivý a ona si to moc dobře uvědomovala – ostatně, jednalo se o jejího přítele, ne nikoho jiného. „Jsme ráda, že to uznáváš."

„Co bych pro tebe neudělal?" Nohou za nimi zavřel dveře a natáhl prsty, aby rozsvítil. Shlédl na ni, oči upřené do těch jejích. „May dneska není doma," zamumlal. „Máme byt jenom pro sebe."

Zazubila se na něj. Zapřela si ruce za jeho ramena a přitáhla se blíž, aby ho políbila, zatímco on si ji v náručí přetočil tak, aby mu mohla omotat nohy okolo pasu, zatímco ji nesl k jeho pokoji. Tohle nebyla nabídka, která se odmítá.

V jejich polibku se snadno ztratila a procitla až ve chvíli, kdy ji Peter položil na postel a sundával boty z nohou. Ani si nevšimla, kdy skopl on ty své, ale ve výsledku na tom nesešlo, protože si přetáhl tričko přes hlavu a jí se naskytl pohled na jeho odhalenou hruď.

Peter se nad ni nahnul, jeho ruce jí vklouzly pod tričko a polaskaly na holé kůži, když jí motýlím dotekem přejel po žebrech až na záda a zastavil se u zapínání podprsenky. Viděla v jeho očích nejistotu skrytou za touhou a nemusela ani přemýšlet nad tím, co chce. „Mi –"

„Udělej to, tygře," špitla. Nikdy se nedostali tak daleko. Jistě, líbali se, dotýkali jeden druhého, ale zatím se neposunuli dál. Jenže teď už neviděla důvod čekat; bylo jim skoro devatenáct a milovali se.

Ještě chvíli váhal, ale pak znova přitiskl své rty na ty její a polibek přerušil jenom, aby jí mohl sundat triko. Jedním až překvapivě zkušeným pohybem jí rozepl podprsenku (a MJ si řekla, že tím, kde přesně se tohle naučil, se bude zabývat později) a vzápětí už se holými zády opírala o prostěradlo.

Potichu se zasmála do polibku a překvapeně zalapala po dechu, když jí Peter lehounce přejel prsty po prsu. Zaťala mu nehty do zad a Peter ji jenom políbil hladověji. Jejich dotyky začínaly nabírat na naléhavosti, nedočkavosti a hrubosti, jenže se nezdálo, že by její přítel doopravdy spěchal.

Netrpělivě se zavrtěla a přitáhla si ho blíž k sobě, ale on jí jenom pevně chytil na bocích a držel, jako kdyby se mu snad snažila vykroutit. Než však stačila něco namítnout, políbil ji na krku, pak sjel k dekoltu a nakonec až na druhé prso.

Na pár okamžiků se ztratila v potěšení, které jí Peter přinášel, ale pak ji jako blesk z čistého nebe probrala náhlá prudká bolest na břiše. Znova zalapala po dechu. „Pe – Petere," zasykla.

„Mhh?" broukl nepřítomně.

„Petere," zopakovala rázněji, protože měla pocit, že jí jeho stisk za chvíli rozdrtí kosti.

Tentokrát ho to probralo. Zvedl hlavu, aby se na ni podíval, a ať už se tvářila jakkoli, donutilo ho to se zarazit. Viděla, kdy zapojil své smysly, aby zaslechl její splašeně bijící srdce, a pak se zvedl, aby klečel obkročmo nad ní. „MJ, co se –" pohled mu padl na její břicho a boky, kde už se stačily utvořit děsivé fialové modřiny tvaru jeho rukou.

Jaký otec, takový syn (IronDad & Spiderson)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz