MB-1 başlangıç

201 21 29
                                    

Jungkook sinirle elini masaya vurdu ve karşısındaki adama bağırdı,

—"Ne demek bir şey bilmiyorlar?! Bu adam her defasında nasıl yırtıyor Joon?!"

Adam başını öne eğdi ve cevap veremedi,Jungkook eline sinirle aldığı dosyayı yeniden sesli bir şekilde okudu.

"İlk cinayet,
2013'de 4 ile 6 yaşları arasında olduğu tahmin edilen bir çocuğun cesedi battaniyye sarılmış ve bir karton koliye konulmuş şekilde ABD'nin Philadelphia şehrinde bulundu. Üstünde birçok yara bulunan çocuğun parmakları da kesilmişti.

Çocuğun saçları cinayetten kısa bir süre önce kesildiği anlaşıldı. Cinayetten önce çocuğun temizlendiği ortaya çıktı. Ama çocuğun yüz ve ayak bölgelerinde aynı zamanda oluştuğu ortaya çıkan yaralar da vardı. Tüm DNA araştırmalarına rağmen cinayeti işleyen bulunamadı.

2.cinayet,

Elisa Lam; Los Angeles'da bulunan ve yıllarca gizemli ölümlere ev sahipliği yapan Cecil Hotel'de hayatını kaybeden 21 yaşında genç bir kadın. Tüm dünyada yankı uyandıran olayın detayları ise oldukça karanlık.

Genç kadın, en son 31 Ocak 2013'te Cecil Hotel'in lobisinde görüldü. Bu sırada hayatı boyunca hayalini kurduğu California seyahatindeydi. Ailesiyle her gün telefonla konuşuyor ve Facebook'ta paylaşımlar yapıyordu.

Ancak 1 Şubat 2013'te Elisa ailesini aramadı ve adeta ortadan kayboldu. Kısa süre içinde polisler olaya dahil oldu ve ailesi de Los Angeles'a kızlarını arama geldi.

Los Angeles Polis Teşkilatı, Şubat ayında Elisa Lam'ın otel asansöründeki garip anlarının bulunduğu videoyu yayınladı.

Oldukça garip davranan Elisa, asansörde görünmez insanlarla konuşuyor, kapının köşesine bakıyor, çömeliyor ve saklanıyordu.

Elisa'nın davranışlarıyla alakalı psikotik atak, şeytan irmesi, görüş alanı dışındaki saldırgan gibi teoriler vardı.

O dönemde otel misafirleri Cecil Hotel'in su kaynağında gariplik olduğu yönünde bildirilerde bulundu. Duşun berbat olduğu, suyun önce siyah aktığı sonra normale döndüğü şeklinde şikayetler geldi.

Ayrıca suyun tadının çok tuhaf, tatlımsı ve mide bulandırıcı olduğu söylendi. 19 Şubat'ta bir otel çalışanı otelin su tanklarını kontrol etmek için çatıya çıktı. İşte burada kişisel eşyaları yakınlarda olan Lam'in çürümüş çıplak bedenini buldular.

Öte yandan Elisa'nın asansörden çıktıktan sonrasına dair görüntüsü yok. Yani bir şekilde çatıya çıkmış, su tankının içine girmiş, kapak üzerine kapanmış ve boğulmuş.

Tankın açılabilen metal bir mandalı olsa da yetkililere göre çatıya erişim alarm ve kilitle sağlanıyor.
Ayrıca birçok kişi kapağın, özellikle de Elisa gibi zayıf bir kadın tarafından kapatılmasının imkansız olduğunu düşünüyor."

Dosyayı adamın önüne fırlattı Jungkook,

—"Bu nasıl mümkün oluyor Joon? Bu Taehyung denen adam nasıl tek bir iz bırakmadan bu kadar seri cinayet işlebiliyor?"

Joon sonunda konuşmaya karar verdi,

—"Jungkook, bu herif bizimle oyun oynuyor,aynı anda 10 yerde cinayet işlemesi sana nasıl mantıklı geliyor? birden fazla kişiler lâkin bütün cinayetleri o işlemiş gibi gösteriyorlar,belki de içimizdedir? Bir kere bile yüzünü görmedik herifin!"

O sırada kapının arkasında kamufle olmuş bir şekilde onları dinliyordu Taehyung ve sessizce fısıldadı,

—"Bu daha başlangıç Jeon,seninle çok eğleneceğiz."

Evet umarım bu kitabı seversiniz,bu kitap benim tüm kalbimle bağlı olduğum Taehyung'uma yani Lord'uma ithaftır. _Ghostemane_

 _Ghostemane_

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Murder Baby | TaeKook Where stories live. Discover now