🌘13. rész🌒

925 47 2
                                    

Sziasztok! Itt is van az újabb rész. Helyesírási hibáért elnézést.😁 Jó olvasást kívánok! Legyen szép napotok!🙂💜

Yoongi pov.:

Még jó, hogy senki sem jár errefelé. Igen csak furcsán néznének rám, hogy hova cipelek egy ájult lányt. Lenéztem a karjaim közt pihenő omegára. Arca kisimult volt. Mintha a legédesebb álmát aludná. Hihetetlen, hogy milyen szép. Sok nősténnyel találkoztam már, de egyik sem volt ilyen tündérszerű. Nem is értem, miért nem csapott le rá senki eddig.

~ Milyen romantikus lett itt hirtelen valaki. – mondta Suga.

~ Figyelj, amit ma tett, az valami elképesztő. Olyan, mintha felnyitotta volna a szememet. Én erre soha nem lettem volna képes. Sőt, senki, akit ismerek. Igazad volt. Sokkal erősebb, mint bárki. Megbízott bennem, annak ellenére ahogy viselkedtem vele. Nincs mentségem arra, ahogy viselkedtem, és amit gondoltam. Nem láttam tovább az orromnál. Most látom, hogy apámnak igaza volt, mikor azt mondta, hogy ne kergessek vágyálmokat. Niánál jobb Lunát el sem tudok képzelni. Az, aki mindenáron segít a másiknak, az az igazán erős.

~ Micsoda pálfordulás, kedves Yoongi. Örülök, hogy végre látsz is, nem csak nézel. Nem véletlenül alakult ki köztetek kötődés. - nevetett enyhe gúnnyal rajtam a belsőfarkasom.

~ Tudom. Arra kíváncsi lennék, hogy mivel érdemeltem ki a holdomegát. Bárki lehetne az alfája, mégis én lettem. Ez egy kicsit aggasztó, hiszen az egész falkám és a családom sorsa meg van pecsételve. Veszélyben vagyunk mindannyian. Ez nem von le semmit az érdeméből, de megfontolandó.

~ Az előbb mondtad, hogy nála tökéletesebb Lunát nem is találhatnál.

~ Tudom. De számolnom kell a kockázatokkal. Szem előtt kell tartanom a falkám biztonságát.

~ Ha valóban fontos a falkád biztonsága, akkor magad mellett tartod, teherbe ejted, és megszüli az utódodat, aki majd a Lacuna lesz. Ezáltal a Min falka is védve lesz. Ez ilyen egyszerű.

~ Suga! Hogy mondhatsz ilyet?! Ez nem így működik! - mondtam felháborodva.

~ Dehogynem! Még ma este belekezdhetsz a kölyök gyártásba.

~ Ne mondj ilyet!

~ Ne legyél álszent, Yoongi. Jó pár nőstény megfordult már az ágyadban. Tudod te nagyon jól, hogy mit és hogyan kell csinálni. Biztos nem csalódna benned.

~ Nem akarok semmit sem elsietni. Nyilván jó lenne, hiszen nagyon is kívánatos. De! Meg kell tudnom, hogy vajon tényleg terhes, vagy ez csak egy félreértés. Nem igazán tisztázott még ez számomra. A másik dolog, hogy miért lehet alig érezni az illatát. Ne feledd, hogy omegát csak úgy tudsz teherbe ejteni, ha a csomózás pillanatában a jelölésébe harapsz. Márpedig megjelölni csak akkor tudsz valakit, ha megtalálod az illatmirigyét és beleharapsz. Ezáltal fog befogadni a teste. Nia illatát pedig szinte alig lehet érezni. Csak nagyon enyhe karamell illata van. Sosem erős. Valami nem stimmel.

~ Hát kérdezd meg. Beszélj vele erről. - próbált Suga győzködni.

~ Nem támadhatom le csak úgy!

~ Az alfája vagy! Kinek kellene meg kérdeznie? Hoseoknak?

~ Persze, hogy nekem! Már ha még nem utált meg.

~ Valamit nagyon tud ez a lány. Hogy tudta meglágyítani a szívedet? Sose érdekel kit bántasz meg. Legyen szó rólam, vagy bárki másról.

~ Sajnálom, hogy úgy beszéltem veled.

~ Megbocsátva. Tudom, hogy csak mérgedben beszéltél így.

Lacuna (Yoongi ff/werewolf)Where stories live. Discover now