*sevgili alp, - ii

110 19 6
                                    

Yakın bir arkadaşım var. Senden haberi de var. Seninle olan konuşmalarımızın bir kısmını ona okuduğumda benim kendi kendime değer arayışı içinde olduğumu ve senin, bunun kıyısında bile olmadığını söyledi.

Yani kısa cevaplar veriyor beni geçiştiriyormuşsun, belki de yaşadıklarımdan dolayı bana acıdığın için bana yanıt veriyormuşsun.

Ama ben bencil biriyim alp. Doğrusu böyle olmaya itildim. Eğer iyi hissediyorsam, bir şey, biri beni iyi hissettiriyorsa ben oradayımdır.

Babam dün eve geldi, erkenden. Bana bir ihtiyacım olup olmadığını sordu, beni yanağımdan öpüp beni yalnız bıraktığı için benden özür diledi. Ona kızmadığımı söyledim.

Aslına bakarsan eve hiç dönmeyebilir de. Ama benim için geç de olsa dönüyor. Sen de böylesin. Bana yanıt vermeyebilirdin, ama kısa da olsa yanıt veriyorsun ve bu, yazdıklarımı okuyor ve anlamaya çalışıyorsun demek. Bu, kendimi birine son kez anlatma çabam. Bir kez daha birine kendimi açmak zorunda hissetmek istemiyorum, çünkü bir kez daha bunu yapmayacağım alp.
Sevgiler
Yıldız

SevgilerYıldız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
euphoriaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin