Tanıtım Bülteni

55 3 5
                                    

Öncelikle merhabalar...

Büyük bir AC fanı olarak sadece mutlu olanları yazmayı severim.

Assassin's Creed Rogue, Shay Cormac'a daha derin bir sempati duymamla böyle bir şey yazmak istedim.

***Aynı Jacob Frye'e duymam gibi.

Hikayesi:
Ana karakterimiz olan Shay Cormac bir suikastçı olarak başladığımız karakterimiz daha sonra Achilles tarafından verilen bir görevle Lizbon'a gider ve orada bir cennet parçasını getirmesi istenir.

Fakat cennet parçalarının güçleri Assassin's Creed hikayelerinde çok başkadır. Bazen yıkım getirirken, bazen topluluğa itaat bazen de ölümsüzlükle ödüllendirilir. Suikastçılar kendi bildikleri doğrularla masumları korumak için savaşırlar, aynı hakikat Tapınakçılar içinde geçerlidir.

Verilen görevi tamamlamak için gemisi Morrigan ve mürettebatı ile yola çıkan Shay görev ne ise, kardeşlik adına bunu yapardı. Sorgusuz sualsiz. Çünkü bir tarikata bağlı olmak, onun tüm her şeyiyle kabul etmekten geçer.

Shay Lizbon'da bir Aşil tapınağında gizli olan cennet parçasını bulmuştu ama işler istediği gibi gitmemişti. Cennet parçasını alması büyük bir depremi tetikler ve hemen akabinde büyük bir yıkıma sebep olur.

Shay, binlerce masumun ölümüne ve onlarca insanın evsiz kalmasına neden olmuştu. Bunun suçunu ise görevi kendisine veren Achilles ve diğer suikastçı liderlerine bulup bir anda tüm görüşlerini sorgulamasına neden olmuştu.

Ve böylece Shay Cormac bir anda kardeşlikten kopan ve onların düşmanı olarak Tapınakçılar safında dünyayı değiştirmeye karar vermişti.

Karakterler:

Shay Cormac: Suikastçıdan dönme Tapınakçı

Melinda Finnegan: Kurgusal karakter. Anne, babası gibi tapınakçı.

*Melinda Finnegan Assassin's Creed Rogue oyununda yoktur.

Cassidy Finnegan: Melinda'nın annesi

Barry Finnegan: Melinda'nın babası

Haytham Kenway: Babası Edward Kenway bir suikastçıydı, fakat babasının ölümünden sonra tapınakçılar tarafından yetiştirildi ve bu yüzden bir tapınakçı düşüncesine sahiptir.

Achilles Devanport: Kuzey Amerika Suikastçı kardeşliği kurucusu...

Hope Jensen: Achilles'ın yardımcısı

Liam O'Brien: İngiliz kolonilerinde faaliyet yürüten bir suikastçı. Shay'in arkadaşıydı.

George Monro: Shay'i bulan tapınak şövalyesi

Not: Oyunda Finnegan ailesi oğullarının bir tapınakçı ajanı olduklarından haberi yoktur. Fakat benim hikâyemde her şeye hakimler...

Fan hikayesi yazmak benim tutkum, özellikle de sevdiğim şeylerin... iyi okumalar dilerim.

His Only Love ~ Assassin's Creed Rogue Where stories live. Discover now