6: beklenmeyen misafir

1.2K 114 88
                                    

O mükemmel geçen haftasonunun son gününü Minjoon bozmuştu. Taeyong'tan beni alacağını ve konuşacağımızı söylemişti. Abimi aradığımda ona geleceğimi söylemiştim. Jaehyun ile arabaya bindiğimizde hiç konuşmuyorduk. En sonunda "Ne konuşacak ki?"diye sormuştum. Jaehyun derin bir nefes aldı, saçlarını geriye sıyırıp söylemişti.

"Senden ayrılmasını söyledim. Umarım bunu yapar."

"Sanmıyorum."

Evin önüne geldiğimizde Jaehyun bir üst sokakta arabayı durdurdu. Ona baktığımda "Sen de gel."demiştim. Arabadan indiğimizde "Yolda karşılaştığımızı söyleriz."dedi. Başımı salladığımda apartmanın önüne doğru gelmiştik. Minjoon apartmana girecekken bizi görmüştü, "Niye berabersiniz?"

"Marketten geliyordum da yolda karşılaştık."

"Taeyong hyung çağırdı beni de."

Minjoon bana baktı, "Elinde bir şey yok?"

"Aradığımı bulamadım."

Apartmana girdiğimizde Jaehyun arkamızdan geliyordu. Evin kapısını çaldığımda Jaehyun kapıya yaslandı. Abim de birkaç saniye sonra açmıştı. İçeriye girmiştim. Minjoon ise girer girmez "Konuşmamız gerek."demişti. Abim bana baktı. Jaehyun ile yan yana duruyorlardı.

"Burada konuşalım. Söyle."

Oturma odasını gösterince "Özel konuşmamız gerek."dedi. O önden odaya geçerken Jaehyun'a baktım. Gözlerini ayıramıyordu bir türlü ama ben de odaya geçip kapıyı kapatmıştım. "İnsanların önünde böyle yapamazsın."

"Yalnız konuşmamız gerekiyordu."

Onunla burada olduğum için korkmuyordum şimdi, Jaehyun ve abim yanımdaydı.

"Bir şey mi oldu?"

"Ne gibi?"

Bana yaklaştığında bir adım geriye çekilmiştim. O da kaldığı yerde durdu, "Bundan bahsediyordum işte."

Yüzüne bakmıyordum. O da konuşmaya devam etmişti. "Neden böyle olduk?"

"Beni zorluyorsun. Biraz zaman ver."

Ofladığında "Şimdi gidebilir misin?"diye sormuştum. Gitmemek için ısrar ediyordu ama en sonunda yarın akşam buluşmak şartıyla onu göndermiştim. Jaehyun "Ne yapmaya çalışıyor bu?"diye sordu, aşırı sinirliydi.

"Bilmiyorum."

Abim "İkiniz de bu saçmalığı bitirin artık. Boka sarıyor her şey."dedi. Jaehyun "Yarın buluşmayacaksın onunla."dediğinde "Şüphelenecek. Bir şeylerin farkında zaten."demiştim. Taeyong mutfağa girdiğinde biz hâlâ Jaehyun ile tartışıyorduk.

"Ben yarın ayrılmak istediğimi söyleyeceğim sonra bitecek."

"Sonra da ikimize de iyice taksın kafayı. Bunu mu istiyorsun?"

Taeyong en sonunda "Gidin başka yerde tartışın. Beni bu işin içine bir daha karıştırırsanız ben ifşa ederim sizi."dedi. Öyle bir şey yapmazdı, sinirden söylüyordu sadece. Jaehyun "Yapmayacağını biliyoruz hyung!"dediğinde Taeyong mutfaktan çıkıp yanımıza gelmişti.

"Sizin yapmanız gereken tek şey Minjoon'u karşınıza alıp güzelce konuşmak."

"Onunla güzelce konuşmak olmaz. Tanımıyorsun."

Abim "Siz kaç yaşındasınız daha da böyle işler peşine düştünüz? Anlamıyorum sizi artık."dedi birden. Gülmeye başladığımda "Aramızda iki yaş var."demiştim.

"O iki yaş şu an asır gibi geliyor şu an bana."

"Sen de Ten abiyle çıkıyorsun yıllardır?"

feel something | jung jaehyun Where stories live. Discover now