Unique Appearance

764 76 109
                                    


18.09.2020

O günün üstünden üç gün geçmiş olmasına rağmen etkisinden çıkamamıştı. Ondan sonraki günler her yerde onu aramış bakmadık delik bırakmamıştı ama sanki yer yarılmışta içine girmiş gibiydi.

"Jisung, hadi yemeğe gel."

Abisinin sesiyle kendine gelmişti, bu evde ikisi yaşıyordu abisi genelde yurt dışında kalırdı bir kaç gün, bazen burada bazense annelerinin yanına giderdi bu yüzden hazırladığı yemekler onun için hep özel ve güzeldi. Yataktan kalkıp banyoda işlerini halleti bugün tüm gün evde olmayı planladığı için altına kısa şortlarından birini giymeyi tercih ederken üzerine ise siyah sıfır kol tişörtü geçirip abisinin hazırladığı omletlerin kokusunu ala ala mutfağa vardı.

"Abilerin en güzel misin sen? Şu haline bak. O kafandaki ne?"

Arka arkaya sorularını sıralarken soluklanmadığı için durup soluklandığında ona dönüp değişik bir bakışla "tch hair band" diyen abisinin surat ifadesine kahkaha attı.

Yemeklerini yiyip sofrayı da topladıktan sonra abisini yalvar yakar yayınına katılması için zorladı, böylelikle abisine americano borçlanmıştı ama değerdi. Odasından ekipmanlarını toplayıp oturma odasına kurdu en sonda hyunjin de hazır olduğunda yayını başlattı.

*Merhaba millet, bugün yayınımda yüce Hyunjin de var -kameraya kafasını eğerek selam verir- öncelikle bugünün ilk sorusunu soruyorum. "Aydan gelen beyaz ışığı gören oldu mu?"*

Zeki birisi olmanın faydaları... Bu şekilde medyadan yararlanarak onu bulmak istemişti ki eğer tahmini doğruysa bu olayı sadece iki kişi görmüştü yayında olmasını dua ederek yayına devam etti. Yorumlarda yazan şarkı isteklerini beraber dile getirdiklerinde izleyici sayısı fazlaca artmış yayın boyunca bolca eğlenmişlerdi.

*Size sorduğum sorunun cevaplarını okuduğuma göre kimse görme- ohh HoLeeMin gördüğünü mü yazdın yoksa ben mi yanlış anlıyorum*

Jisung onu bulmuş olabilme umuduna karşı içinde bir umut yeşersede şu an bir iletişim kurmuş olsalardı eğer gözünün kararması gerekmiyor muydu? Ama hiç bir değişiklik olmamıştı. Tam o anda gelen yorumlarda yazan şeye karşın hyunjin jisungun yüzünü kendine çevirdiğinde şaşkınklıkla ağzınu araladı.

"Ji-jisung senin gözün mavi."

Eli ayağına dolaşmış bir şekilde banyoya koştu aynadaki yansıması ona dehşet verdi ruh eşinin adı Min miydi? Abisine yayını kapatması için bağırdı ardından yüzünü yıkadığında aynadan gözlerinin düzelmesine şahit oldu. Neden gözü bu sefer kararmak yerine renk değiştirmişti bunu Sehwa teyzeye sormak için hemen banyodan odasına koşup eline telofonu aldı. Kısaca başından geçenleri anlattığında istediği cevabı alamasada artık onu nerde hissederse hissetsin gözünün bu şekle gireceğini öğrenmek onu tedirgin etmişti.

18.09.2020 / 18.00

Americano ikilisi Bin'in kefesine girdiğinde etraftaki kalabalık onları şaşırtsada her zaman oturdukları yere ilerleyip oturdular.

"Binnie hyung 2 tane americano."

Mat siyah tezagahın bazı kısımları camdandı renk katmak adına kırmızı ledlerle desteklenmişti ortama gri siyah renkler hakimdi. Masaları ahşap tonlarda tercih ederken sandalye renkleri mavi, siyah ve pembe şeklinde değişiyordu. Üst katta ise mutfak küçük bir özel oturma alanı vardı ayrıca Binin evide oradaydı yatak odası banyo ve wc den oluşan bir odası vardı.
Etrafa olan hayranlığı bitiğinde Bin elindeki americanoları önlerine koymuştu.

Düşüncelerini bir kenara bırakırken birazdan gidecek olan hyunjin söze girdi.

"Jisung, üstesinden gelebilirsin. Zorda olsa bunu başarıcaksın eminim. Yılmak yok elbet bir şekilde kader sizi buluşturucak ve sen bu buluşmadan korkmayacaksın."

İncomparable《minsung》Where stories live. Discover now