Agreed!

634 64 156
                                    


J.sung.one: Hyung bugün aniden gittik, kendimi sana kabalık etmiş gibi hissettim umarım kırılmamışsındır.-19.07

Mesajı atmış ardından duşa girmişti, çıktığında yorgunlukla mufaktan atıştırmalık bir şeyler aldı. Telefonuna baktığından cevap geldiğini fark etti.

HoLeeMin: Ahh utangaç sincap, sorun değil. -20.15

Yeniden aklına dolan anla beraber kalbi hızlandı, bir an duracak sandı.

J.sung.one: Hyung telafi edelim, sana sevdiğim keklerden ve kahve almak istiyorum.

Cevabı gecikmeden geldi.

HoLeeMin: O zaman yarın Changbin hyungun kafesinde, saat 5'te.

J.sung.one: Tamam hyung bekliyor olacağım o saatte seni.

Mavi gözleri düşündü, kalbine ince bir sızı kondu. Kiraz dudakları düşündü, sızısı arttı. Kahve, tatlı kahve saçları düşündü, kalbine dikenler battı canı yandı. Sahi nasıl bu kadar bağlı olabiliyordu.

Flashback-1500'lü yıllar

İnsanlar iki farklı gene sahip olduğunu çözmeden önce mutlu mesut yaşıyordu, iki farklı genin özelliği ise bir genin bulunduğu herkesin göz rengi farklı renklere bulanmışken diğer gende sadece siyah ve kahve göz rengi hakimdi.
Zamanla insanlar bir birlerinden üstün olduklarını iddia etmeye başlamış ve azınlıkta olan renkli gözlüler büyük savaş başlatmıştı. Yine bu büyük savaşların birinde iki çocuk doğdu iki genden, o gece büyücü Zein o iki çocuğu birbirine eş atadı ve lanet etti bundan sonraki tüm nesillerde ruh eşleri birbirine bağlı oldu.

Anlatılan geçmiş buydu tabiki bu bir rivayet olsada yalan olmadığı da barizdi. Fakat bir sürü renkli göz görmesine rağmen Minhonunki en farklısıydı, o eşsizdi. Düşüncelerle uyumuştu.

***

Uyandığında yatağında yüz üstü dönmüştü yine, nasıl her sabah aynı pozisyona gelebiliyordu ki. Kalkıp göbeğini kaşıyarak banyoya girdi işini halledip çıktığında eline telefonu alıp instagrama girdi.

J.sung.one

one

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

17.538 beğeni 6.972 yorum

Kahvaltı yayınıma gelmeyi unutmayın.

Masayı güzelce kahvaltılıklarla donattı. Ekipmanlarını kurup, ayarladı ardından yerine geçip yayını açtı.

*"Merhaba, bugün kahvaltı ederek sizinle sohbet edevceğim umarım eğleniriz."*

Kahvaltısını ediyor bir yandan yorumlara cevap veriyordu. O sırada üstte beliren bildirimle heyecanlandı, ağzındaki kek boğazına kaçınca öksürmeye başladı.

İncomparable《minsung》Where stories live. Discover now