Hoofdstuk 10 - Anna

1.1K 42 16
                                    

Anna zat op haar bed. Ze lag in een tijdschrift te bladeren, maar steeds dwaalde haar gedachte af naar wat een paar weken geleden was gebeurd. De zoen met Eva. "Wat moet ik er eigenlijk van vinden" dacht ze. "Weet ik veel" zei Lieverdje (zo had ze de stem genoemd) . Ze had net als Eva van die rare stemmen in haar hoofd, maar Eva had een vervelende irritante, en zij een lieve. "Wat zal ik doen?" Met Eva, vroeg Anna zich af. "Geen idee" zei Lieverdje. "Eigenlijk schrok ik alleen, soms heb ik echt het gevoel dat ik verliefd op Eva ben" dacht ze. "Ben ik dan ook lesbisch" zei ze. "Maybe" zei Lieverdje. "Hoe moet ik dat dan doen, Eva denkt dat ik haar nu haat, maar dit is helemaal niet zo!" Zei Anna. Ze kreeg geen antwoord terug van haar stem. Dus ze liet het maar gaan. "Ze kijkt me soms ook aan met zo'n rare blik". Weer zei An niks. "Misschien, misschien, misschien ben ik wel.....te d-d-d-dik" zei ze met een bibberende stem.

Ze was alleen thuis dus.... Ze liep naar de badkamer en deed haar shirt omhoog. "Ja eigenlijk ben ik best wel dik" zei Anna. Ze keek van de zijkant. "Nee echt niet, je bent niet dik" zei Lieverdje. "Wel" zei Anna. Ze liep naar beneden en pakte de weegschaal. Ze ging er op staan 100, 200, 500, 1000!!!!! Anna knipperde met haar ogen en schrok zich rot. "Oh nee, gelukkig 45 kilo" dacht ze "nou goed, nu die weegschaal af, je bent niet te dik" zei Lieverdje vast beraden. Anna stapte de weegschaal af en dacht,:" ik weet niet hoeveel er af moet, maar minimaal 10". Ze wist dat ze vanavond ook alleen was. Ze liep naar de keuken pakte een appel, waste hem af en liep naar boven. Ze legde de appel neer op haar bureau. "Dit is je avond eten" zei ze. En nu snel sporten.

Ze rende de trap op en af, op en af, ze telde de aantal keren. Ze was nu bij 20. Ze was dood moe. Maar ze rende en rende. Toen bij 50 stopte ze, ze liet zich bezweet op het bed vallen. Na 5 minuten klonk er weer een stem in haar hoofd. "Niet uitrusten maar sporten, als je wil dat er 10 kilo afgaat zonder dat iemand het ziet, dan zul je niks moeten eten en veel moeten sporten, dus niet uitrusten en niksen op je bed" zei An. "Ja" zei Anna vastberaden. Ze ging op de grond liggen en begon met haar buikspier oefeningen, ze ging super snel. Omhoog, omlaag, omhoog, omlaag, omhoog en weer omlaag. Duizend, eindelijk. Daarna dronk ze wat water en ging naar buiten. Ze begon met hardlopen. Ze was eigenlijk kapot moe en had super veel honger maar ze rende gewoon door. Alleen maar omdat een stomme stem in naar hoofd zei:" je bent te dik voor Eva, je moet afvallen". Dus ze heeft nog zo'n 2 en een half uur gerend. Ze kwam moe en bezweet thuis aan.

Ze liep boven naar de badkamer en kleedde zich uit. Ze keek weer naar haar buik. "Je bent echt dik" zei een An in haar hoofd. "Veel te dik" zei ze weer. "Klote stem, en nou oprotten!" Wilde ze zeggen, maar ze durfde niet. Ze pakte de weegschaal van beneden en ging erop staan. 44,9 kilo. "Godverdomme" vloekte ze. Van een hele dag ploeteren en niet eten was er maar 1 grammetje af. "Ja, dat krijg je er van drilpudding, vette taart, dikzak" zei An. "Je bent echt veel te dik, drilpudding, geen ontbijt en geen lunch morgen, hoe we het doen met het avond eten geen idee, maar dat zien we dan wel". Anna knikte en stapte onder douche. Ze bleef steeds maar kijken naar haar buik. Het was echt een bolletje. Ze moest een platte buik, zo een die modellen ook hebben, ze trok haar buik zo ver in als ze kon. "Als je zo dun wil zijn dan zul je nog flink moeten afvallen" zei An, "het lijkt nu wel of je duizend kilo bent. "Ja, ik ga m'n best doen" zei Anna. "Nee, je doet het gewoon" zei An boos. "Ja" zei Anna met een bibberende stem. Toen ze uit de douche kwam at ze haar appel op, en begon zich met 50 keer opdrukken. Eindelijk klaar kroop ze in bed. Ze keek in een "hoe overleef ik boek". Daar las ze als ze haar eten wilde uitspugen, moest ze haar vinger in haar keel doen. Met die gedachten viel ze hongerig in slaap en precies wetende wat ze de volgende dag moest doen.

Lesbisch!? Ben ik dat echt?! {voltooid}Onde histórias criam vida. Descubra agora