Hoofdstuk 13

1K 38 8
                                    

Het was eindelijk de laatste dag school voordat ze 1 dag vrij kregen. Eva was blij. "Lente, we zijn morgen vrij!" riep Eva enthousiast. "Super leuk!" zei Lente. "Hoe was het eigenlijk in het ziekenhuis?" Vroeg Eva. "Goed hoor, ze gingen alleen bloedprikken" zei Lente. "Waarvoor?" "omdat ik de laatste tijd best wel vaak last heb van m'n been". "Oh, ik vroeg me ook al af waarom je daar naar toe moest?". "Kan jij morgen afspreken?" vroeg Eva. "Ja hoor".

~~~~~~~~~~
In het tussen uur
~~~~~~~~~~

Eva en Lente waren bij Lente thuis. Er was niemand. "Ik moet je wat laten zien" zei Eva. "Wat dan" vroeg Lente nieuwsgierig. "Kijk jij grote improvisatie show?". "Nee". "Dit moet je echt zien". Eva opende op haar ipad de rtlxl app en toetste 'de grote' in en daar stond het programma al. Ze klikte aflevering 6 aan van voorjaar 2014. "Allen het laatste stuk moet je zien. De rest is ook echt super lollig, maar daar hebben we geen tijd voor". "Ke". Ze spoelde een heel stuk door en toen keken ze naar het filmpje. Ze lachte zich kapot, en dan vooral bij het laatste liedje dat ze moesten zingen.

Jamai (mega Mindy): uh
Ruben (mega Tobi): pak hem
Jamai: ja
Jamai: je hoeft niet snel te zijn.....om die dikke te pakken........
Jamai: je hoeft ook niet geil te zijn......om achter hem aan te gaan
Boef: nee-nee-nee
Jamai: en pak hem beet, en neem hem mee.....pak lekker beneden,....bij die....grote.....snee
Jamai: oh wat lekkeeruuhh
(De muziek stopt, en Ruben, Jamai en Wilko gaan door op het lied triller)
Boef: ik wring me los met strakke bewegingen.
Ruben: wacht even hoor.....(hij pakt z'n mobiel uit z'n broekzak).....hij staat op trillen, trillen

Eva en Lente lachte zich kapot. "Dit ga ik echt vaker kijken" zei Lente hikkend van het lachen. Toen ze uitgelachen waren zei Eva:" heb je wel is Adam zkt. Eva gezien?". "Oh god, wat is dat nou weer" zei Lente. "Dat zal ik even laten zien" gniffelde Eva. De meiden keken een stukje van het programma. "Eva, ik wist niet dat jij zo van porno hield?" Zei Lente lachend. Eva lachte ook en zei toen:"Oh chips, we moeten snel naar school, anders komen we te laat" zei Eva. Ze sprongen op de fiets. "We moeten toch naar de gym?" vroeg Lente. Eva knikte.

~~~~~~~~
Ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vonden! Tips zijn altijd welkom.
De programma's De Grote Improvisatie Show en Adam zkt. Eva is echt te vinden op rtlxl. Je kan het een keer kijken. Vooral de Grote Improvisatie Show is aan te raden. Adam zkt. Eva, van dat soort programma's moet je echt houden....

Lesbisch!? Ben ik dat echt?! {voltooid}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora