15. Fejezet

195 31 25
                                    


Miután megvacsoráztunk, mindenki elment tusolni, majd kitaláltuk, hogy filmezni fogunk, úgyhogy tusolás után mindenki a kanapéra költözött egy nagy adag nasi társaságában. Miénk lett Sannel az a csinos kis fotel, mint legutóbb. Boldogan fészkeltem be magam az ölelésébe és takartam be magunkat egy puha pokróccal. Amikor ilyen közel voltunk egymáshoz, akkor mindig nagyon nyugodt lettem. Biztonságban éreztem magam. Ha vele vagyok mindig boldogság költözik a szívembe, nem számít hogy előtte mennyire is voltam zaklatott, vagy összetört, megnyugtat, feltölt és olyan érzelmekkel tölt fel, amikről már azt hittem sosem adatik meg, hogy újra érezni tudjam őket.

Már ment egy ideje a film, amikor nagyon szomjas lettem, így kimásztam San öleléséből és kimentem a konyhába csinálni teát, magamnak meg a többieknek is. Éppen öntöttem a forró vizet a filterekre, amikor San hátulról átölelt és a nyakamba bújt.

– Hiányoztál – súgta a fülembe, majd belecsókolt a nyakamba, mire felé fordultam.

– Itt vannak a többiek is, ne előttük – súgtam oda neki, zavarban voltam.

– Teljesen bele vannak bambulva a filmbe, ne foglalkozz velük – mondta miközben kisimitotta a hajamat az arcomból és gyengéden megcsókolt.

Úgy hiányzott már az érintése, hogy amikor elkezdett kiszakadni a csókból, úgy kaptam tarkója után két kézzel, mint a fuldokló az utolsó levegőjéért és egy szenvedélyesebb csókba hívtam, miközben a mögötte lévő pulthoz nyomtam testét, testemmel. Elég volt egy csókja és máris elveszítettem a kontrollt. Elhúzódtam egy pillanatra, hogy ránézhessek, de fenekem alá nyúlva kapott az ölébe, majd ültetett fel, az eddig még mögötte lévő pultra, és úgy rántott vissza a csókba. Egyik keze a tarkómra fonódott, míg másikkal a gerincem mentén haladt fel és le. Egy pillanatra megfeledkeztem róla, hogy a többiek is itt vannak velünk egy helyiségben, mikor meghallottam, hogy valaki közelít. Úgy váltunk szét, mintha megégettük volna egymást és ugrottam le a pultról.

– Folytassátok csak nyugodtan, én addig beviszem a teákat – mondta Seonghwa kaján vigyorral az arcán, miközben tálcára helyezte a bögréket. – amúgy üresek a szobák, még legalább egy órán keresztül – kacsintott egyet, miközben elhaladt mellettünk az italokkal.

Az arcom tűzforró lett, iszonyatosan kellemetlenül éreztem magam, hogy ilyen helyzetben látott Seonghwa minket. Nem azért mert szégyellem magunkat, amiért hogy felvállaljuk, hogy szeretjük egymást, hanem mert majdnem egymásnak estünk a konyhapulton mint valami állatok. A tetejébe még csak nem is egy félreeső helyen, hanem pont abban a helyiségben ahol mindenki más is ott volt. San mosolyogva hajolt hozzám.

– Van kedved megnézni a egyik szobát, amikről Seo beszélt? – nézett rám eszméletlenül szexin San, miközben megfogta a kezem és elkezdett vezetni a szobák felé.

Viszakozhattam is volna, de nem lett volna értelme, hiszen én is csak arra vágytam, hogy megérinthessem és megölelhessem őt. Végre kettesben lehettünk. A logika azt diktálta volna, hogy Arthur megüresedet szobáját vegyük célba, de nem volt gyomrom abba menni, így amikor haladtunk volna el a közös szoba mellett, amiben eddig is együtt aludtam a srácokkal, akkor megtorpantam. Szabad kezemmel kinyitottam az ajtót és biccentettem a fejemmel, hogy oda menjünk be. Két kezébe fogta arcomat és úgy csókolt meg, közben elkezdtem behátrálni az ajtón, egészen addig, míg az ágynak nem ütköztem. Elkaptam San derekát és együtt borultunk be az ismerős ágyba, szánkat egy pillanatra sem véve le egymásról. San átvetette magát rajtam, hogy mellém kerüljön az ágyra és ne rajtam nehezedjen egész súlyával.

Egymás mellett feküdtünk, szemben a másikkal, miközben szenvedélyes csókokat váltottunk. Nyakamon lévő kezét elkezdte levezetni a gerincem mentén, végig, egészen a combomig, ahol megragadta azt, majd magára húzta. Ahogy a combomat markolta, úgy csúszott be alám és kerültem fölé lovagló helyzetbe. Felemelkedve a csókból ültem fel rajta, hogy összekössem a hajamat, mire kijjebb csúszott alólam annyira, hogy ő is felülhessen. Szemembe nézett mélyen, majd elkezdte csókolgatni a nyakamat, miközben jobb kezét a pólóm alá vezette, majd óvatosan elkezdte felgyűrni az anyagot és levette rólam azt. Válaszul én is levettem róla az övét, majd vissza döntöttem az ágyra és viszonoztam az előbbi nyakamra adott csókjait. A fülétől kezdve, a nyakán át, végig csókoltam egész felső testét, ameddig a nadrág pereme engedte láttatni azt. Szemmel is jól látható eredményeket értem el egy arasszal lejjebb is. Apró nyögések hagyták el a száját, mire elindultam vissza felé és végezetül rátapadtam szájára, miközben testemmel végig simítottam férfiasságán az anyagon keresztül. Érzéki szenvedélyes csókokat váltottunk, kezei végig járták a csupaszon lévő hátamat, amin már elkezdte zavarni a fenmaradt melltartó, így óvatosan lefejtette rólam azt is. Egy pillanatra kizökkentem, kicsit szégyenlős lettem és ezt kihasználva kerekedett felém, és ült most ő rám. Szemeiben a vágy tüze éget, de olyan erősen, hogy szinte felperzselt vele. Óvatos csókot lehelt ajkaimra, majd elkezdte végigcsókolni csupasz felső testemet, egyik mellemet szájjal kényeztette, míg a másikat kezébe véve óvatosan markolta. Felnyögtem érintésének hatására, és jobb kezemmel beletúrtam hajába, mire felnézett rám, azt hitte, hogy leakarom állítani.

Sanfiction I. - A turné Where stories live. Discover now