feeling good

6 2 0
                                    

First 🇬🇧
Sonra 🇹🇷
                                           
              👇🏽👇🏽

 First 🇬🇧 Sonra 🇹🇷                                                           👇🏽👇🏽

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Don't cry, I know, you are trying your hardest. I'm always here for you.

Sometimes things can get more and more complicated but it's okay. We are strong enough to carry those moments. Because we get energy and joy from our living moments like when i ate a delicious meal by myself or when i took a walk with friends or just with my music.. these moments are what i wait for after a bad, depressed, anxiety nights. Do not forget! Spring's warm always come after winter's cold. And i'm here for you. It IS okay. Cry if you want to. Scream. Shout. Let your feelings out. You need a break. I understand you. Everybody has bad things in their life and it's just- it's just so awful. I KNOW how bad it is. And i stand by your side until you feel good. Okay?

~~~~~~~~~~~~~~>>

Ağlama. Elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum. Her zaman senin için burada olacağım.

Bazen işler istediğimiz gibi gitmez ve gittikçe birbirine girer ama bu sorun değil. Öyle anlarda ayakta kalabilecek kadar güçlüyüz. Çünkü enerjimizi ve hayatın renklerini yaşadığımız o küçük, tatlı anlardan alıyoruz. Mesela çok lezzetli bir yemek yerken, yemeğin lezzetini sonuna kadar hissederiz ve gerçekten iyi gelir ya da arkadaşlarımızla yürüyüş yaptığımız zaman. Arkadaşlarla olmasına gerek yok sadece kulağında en sevdiğin müzik ve tek başına o yürüyüşün senin enerjini yenilemesine izin veriyorsun. İşte bu küçük anlar o kötü, depresyon ve anksiyeteyle uğraştığım gecelerden sonra beklediğim zamanlar. Sakın unutma! Her zaman kışın soğuğundan sonra ilkbaharın sıcağı gelecek. Ve ben senin için buradayım. Sorun değil. Ağlamak istiyorsan ağla. Çığlık at. Bağır. Duygularının serbest kalmasına izin ver. Biraz nefes almaya ihtiyacın var. Seni anlıyorum. Herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ya.. bunun ne kadar berbat olduğunu biliyorum. Ve sen iyi hissedene kadar yanında kalacağım. Tamam mı?



Yukarıya bıraktığım video sana iyi gelecek. Biliyorum çünkü bana iyi geldi. Eğer yukarıda çocukları tanımıyorsan, tanımak istemiyorsan veya onların tarzı olan müzikler dinlemek istemiyorsan sorun değil. Ama yukarıdaki şarkı tamamen ingilizce ve 90lar disko pop. Enerjini ve modunu yükselteceğine inanıyorum. Önyargılarını bir kere dışarda bırak ve hisset. Her kimsen seni seviyorum. 

Just Like YOUWhere stories live. Discover now