Konser

1.8K 216 197
                                    

Medyayı açın lütfen
_____________________________

Telefon bakıyordun ve karşına en sevdiğin şarkıcılar olan Ajdar 'in konseri olduğunu gördün ve hemen Uzun 'a haber verdin. Konser bu akşamdı hemen hazırlandın.

Uzun seni aşağıda bekliyordu.   Seni bu halde görünce düşmüştü çünkü çok güzeldin. Sonra ikiniz konser alanına geldiniz yol boyunca Uzun sana Ajdar'a olan hayranlığından bahsediyordu. Konser başladı ilk şarkı 
Nane 'ydi (medya da ki) salon çok kalabalıktı çünkü Ajdar 'ın çok fazla fanı vardı. Herkes  şarkıdan dolayı duygulanmıştı (ben bile ağlıyorum sözleri çok anlamlı )

Sen Uzun 'u ilk defa ağlarken görmüştüm sonra Ajdar Uzun'un yakışıklılığını görünce yanınıza geldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sen Uzun 'u ilk defa ağlarken görmüştüm sonra Ajdar Uzun'un yakışıklılığını görünce yanınıza geldi. Tüm salon size bakıyordu Ajdar tam sizinle konuşmaya başlıyacaktı ki fanları Ajdar' ı kucaklayıp sahneye fırlattı

 Tüm salon size bakıyordu Ajdar tam sizinle konuşmaya başlıyacaktı ki fanları Ajdar' ı kucaklayıp sahneye fırlattı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Çoğhk yahkuşuğuklu)  sonra Ajdar farklı bir şarkıya geçti

Bu şarıda herkes çift halinde dans etmeye başladı . Uzun ise sana bakıyordu  sen ise utanmış bir şekilde sahneyi izliyordun tam Uzun seni dansa kaldırıcağı sırada Ajdar yere düştü ve konser iptal oldu eve gittiniz.

Uzun İle hayal etWhere stories live. Discover now