hain Örgülü

1.2K 150 162
                                    

(Medya benden Örgülü ve MEB'e gelsin)
_______________________________________

Bugün çok mutlu bir şekilde yakın arkaşların Cadı ve Sinek ile birlikte düğün alışverişine çıkmıştınız  sana gelinlik bakıcaktınız Uzun ise arkadaşları( Örgülü, Vezir ve Bilge can dede) ile birlikte damatlık  bakacaklar dı . Sen gelinlik denemeye başlamıştın ilk denediğin çok güzel olmuştu

 Sen gelinlik denemeye başlamıştın ilk denediğin çok güzel olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ama pek içine sinmemişti.
Başka bir tane denedin ve bu çok güzel olmuştu bunu alıcaktın

Uzun 'un seni görünce ki tepkisini çok merak ediyordun siz alışverişinizi tamamlamıştınız şimdi ise Uzun'a bakmaya gidicektiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun 'un seni görünce ki tepkisini çok merak ediyordun siz alışverişinizi tamamlamıştınız şimdi ise Uzun'a bakmaya gidicektiniz. Uzun'ların olduğu mağazaya girdiniz ve Örgülü 'yü Uzun'u öperken yakaladınız  ve Uzun da halinden gayet memnun görünüyor du onları o halde görünce oradan hemen uzaklaştınız Uzun 'adam artık güvenmiyordun çünkü aynı şeyi daha önce de yaşamıştın ve onunla bir daha konuşmıyacağına emindin .

Uzun İle hayal etWhere stories live. Discover now