¬rc

18.1K 980 698
                                    

merhabalar... uzun bir süre beklemenizi istemezdim fakat böyle gerekti. üzgünüm. güzel oldu mu onda da emin değilim. iyi veya kötü görüşlerinizi bekliyorum.

kontrol edemedim,
iyi okumalar🍒

🎤

"Nerede kaldın? Saatlerdir bekliyoruz, namjoon hyung şirketten de haber alamamış." taehyung geniş odada adımlarını hızlı hızlı atıp ileri-geri yürürken jungkook ile konuşuyor ve dudaklarını gerginlikle ısırıyordu. "Sonunda sana ulaştım." dedi kendini yatağının yumuşak çarşaflara bırakırken. "Hemen gelemez misin?"

"Taehyung, arabaya bindim. Bugün biraz uzun sürdü kayıt. Bilirsin, hataya yer yok." karşı hattan sevgilisini dinlerken mırıltılarla onaylamış ve yatakta yüz üstü dönmüştü. Bu bedenini daha rahat bir pozisyona sokmuştu. Derin bir nefes verdi ve devam etti. "Anlıyorum, biliyorum tabii ki ama çok özledim. Bugün gelecektim ama namjoon hyung ikimizin etrafta çok dolaşmamasını söylüyor." Sahte, kırık bir kıkırdama bıraktı ve bal rengi saçlarını eliyle arkaya taradı. "Gündemden uzak durmalıymışız." Kahkaha atmıştı. "Jungkook, şirket falan umurumda değil... Gözlerimi zaten üzerinden alamıyorum, dayanamıyorum."

"Sen bugün fazla mı özledin beni? Ne bu sözler, hm?" Jungkook'un sesini tekrar duyduğunda dudaklarını ısırıp tebessüm etmiş ve içini titreten bir nefes vermişti. "Özledim jungkook. Saat geç ve herkes uyukluyordu en son. Bayılmışlardır, çok çalışıyoruz bu aralar. Albüm falan derken bir bakıyorum zaman su gibi akıyor." söylediklerinden sonra derin bir nefes vermiş ve ayağa kalkıp manzaralı, yerden tavana kadar uzanan camın önüne geçmişti. Hemen yanındaki pufu çekti ve oturdu.

"Yurda yakın olduğunda beni ara ya da konuşmaya devam edelim, ne dersin?"

"Biraz zaman var, şimdilik kapatıyorum çünkü araba kullanıyorum güzelim. Geldiğimde seni arayacağım."

"Pekâlâ, gel ve hemen sarıl bana." Kıkırtı bırakıp birkaç şey daha söylemiş ve veda etmişti şimdilik sevgilisine. Jungkook olmadan manzara bile ona zevksiz gelirken oflayarak kalkmış ve hemen ilerleyip iki, tek kişilik yatakları birleştirip kullandıkları yatağa kendini bırakmıştı. Pijamalarını giydiği için fazla mutlu hissediyordu çünkü ayağa kalkacak hâli dahi yoktu.

Sadece jungkook gelsin ve sarılıp bütün yorgunluklarını atsınlar istiyordu.

🎧

Müzik ortamda yayılırken sözlere odaklanıyor ve gözlerini kapatıp söylemeye devam ediyordu, jungkook. Zorlandığı bir şey vardı, bir şey eksikti. Odaklanamıyor ama söylemeye devam ediyordu. Sesinin düz çıkmaması için gayret ediyor ama kendince bunu başaramıyordu.

Bugün taehyung stüdyoda onunla değildi. Jungkook kendi şarkıları için günlerce, aylarca çalışmaya başladığından beri taehyung ile kendine fazla zaman ayıramıyordu. Sürekli onunla olup bir şeyler yapmak ve gününü öyle geçirmek istiyordu ama bir yandan da şarkıları vardı. Fazla önem veriyor ve gece gündüz demeden sözlerini kendi yazıp hatalarını düzeltiyordu. Küçücük bir hata bile tanımamıştı. Her şey mükemmel olmalıydı.

Şimdi ise sevgilisini düşünürken bile onun yanında olduğunu hissetmiş ve şarkıya odaklanmıştı çünkü bu sözlerin hepsi güzel sevgilisi içindi. Bazı şeylerde gizliydi aşkları. Gözlerinin parlaması bile bir işaretti.

"Jungkook, keselim ve biraz ara verelim olur mu?" çalışanın sesini duyduğunda kendine gelmiş ve küçük bir baş sallamasıyla kalın, siyah kulaklığı çıkarmıştı başından. Arkasındaki yumuşak, siyah tekerlekli sandalyeye kendini bıraktı. Aklında bir dolu düşünce vardı.

recording roomWhere stories live. Discover now