Στοίχημα.

2.6K 71 0
                                    

"Να εξηγήσω τι κύριε διευθυντά;" τον ρώτησα με σοβαρό βλέμμα. Τα μάτια του μισάνοιχτα φανέρωναν τον θυμό του και γροθιές του τόνιζαν την έλλειψη αυτοσυγκράτησης που μάλλον είχε.

"Δεσποινίς, ξέρω τι ήχοι έβγαιναν από εκεί μέσα και σίγουρα δεν ήταν ένα απλό φιλικό περιβάλλον." με έπιασε από τον μπράτσο σφιχτά και μπήκαμε στα αποδυτήρια τον κοριτσιών. Έκλεισε την πόρτα πίσω μας και την κλείδωσε.

"Με πονάς." του είπα τραβώντας το χέρι μου. "Σταμάτα να με φωνάζεις δεσποινίς, και οι δύο μας μπορούμε να παραδεχτούμε πως ο πληθυντικός μεταξύ μας μπορεί να είναι μόνο κάτι επιφανειακό. Γιατί με έφερες εδώ μέσα;" τον ρώτησα.

"Ξέρεις ότι αν κάποιος ανακαλύψει από τι σε έχω αφήσει ελεύθερη θα το πει παντού, θα γίνει συμβούλιο, θα με απολύσουν και εσύ θα αποβληθείς από το σχολείο;" μου είπε ψιθυριστά.

"Δεν μας ακούει κανείς, μπορείς να μιλήσεις κανονικά." του είπα αδιάφορα.

"Όπως νόμιζες ότι δεν ακουγόσουν και πριν;" με ρώτησε με λίγο πιο δυνατή φωνή από πριν.

"Εσένα τι σε απασχολεί; Γιατί με προστατεύεις, μου λες; Αν φοβάσαι τόσο πολύ για την δουλειά σου, μην με καλύπτεις." του είπα τσαντισμένη και εγώ τώρα.

"Δεν ξέρω τι με κρατάει." κάναμε και οι δύο ένα βήμα ο ένας κοντά στον άλλο. Κοιταζόμασταν στα μάτια και ένιωθα την ένταση μεταξύ μας. Ανοιγόκλεισε τα μάτια του προσπαθώντας να αποφύγει το βλέμμα που ανταλλάσαμε, αλλά μάταια. Έφερα το χέρι μου στον σβέρκο του και τον τράβηξα κοντά μου. Το κούτελο μου ακούμπησε στο δικό του. Οι μύτες μας ενώνονταν και τα χείλη μας απείχαν μόλις λίγα χιλιοστά.

"Ίθαν..." ψιθύρισα με φωνή που εξέφραζε πόθο και επιθυμία για τα χείλη του. Ήμουν έτοιμη να τον φιλήσω. Όταν τα χέρια του με έσπρωξαν ελαφριά μακρυά του.

"Δεν μπορώ." είπε αλλά συγχρόνως το μετάνιωσε. "Χριστέ μου, τι μου έχεις κάνει;" είπε ορμώντας πάνω μου. Τα χείλη του ενώθηκαν με τα δικά μου απαλά και αισθησιακά όπως ακριβώς τα θυμόμουν. Τα χέρια του στην μέση μου με τραβούσαν αισθησιακά κοντά του. Είχα βάλει τα χέρια μου στον σβέρκο του όπως πριν και τον κρατούσα σφιχτά, σαν να μην ήθελα να φύγει μακρυά μου.

Δεν ήθελα να αφήσει τα χείλη μου. Το φιλί μας δεν ήταν θέμα του σεξ και της ευχαρίστησης, ήταν θέμα της απερίγραπτης έλξης που ένιωθα για αυτόν και τα συναισθήματα που είχαν αρχίσει αναπτύσσονται. Κανείς από τους δύο δεν έκανε την προσπάθεια το φιλί αυτό να πάει κάπου πέρα από φιλί. Με είχε κολλήσει στον παγωμένο τοίχο και συνέχιζε να με φιλάει με το ίδιο πάθος με το οποίο είχε ξεκινήσει.

"Ίθαν, μη σταματάς να με φιλάς." τον πρόσταξα όταν έκανε να φύγει.

"Ελβίρα, είμαι ο διευθυντής σου." είπε κοιτάζοντας τα χείλη μου. Για πρώτη φορά με είχε αποκαλέσει Ελβίρα και όχι δεσποινίς Παπαναστασίου, για πρώτη φορά είχε ρίξει τις ασπίδες του απέναντι μου.

"Προσποιήσου ότι δεν είσαι, φαντάσου ότι είμαι μία απλή κοπέλα που κάνετε παρέα." τον κοίταξα παρακλητικά. Με αργές κινήσεις άγγιξε πάλι τα χείλη μου και τυλιχτήκαμε στην φωτιά των συναισθημάτων μας.

Το φιλί του έγινε πιο αργό και μετά από λίγο σταμάτησε τελείως και μείναμε να κοιταζόμαστε. Τα μάτια του με κάρφωναν. Είχε ένα βλέμμα που δεν μπορούσα να προσδιορίσω, ένα βλέμμα που δεν είχα δει ποτέ ξανά στο πρόσωπο του.

Έβαλε τα χέρια του στις τσέπες του και απομακρύνθηκε από εμένα.

"Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, Ελβίρα. Πέρα από τις θέσεις μας στο σχολείο, η συμπεριφορά σου, οι πράξεις σου με τα άλλα αγόρια. Με περιορίζουν στο να μπορέσω να σε δω σαν ένα απλό κορίτσι που θα μπορούσα να βγαίνω μαζί του. Που να μπορώ να προχωρήσω μαζί του σε βαθύτερα επίπεδα, σοβαρά."

"Μπορώ να αλλάξω." είπα διστακτικά. Τι έκανα; Θα άλλαζα για έναν άντρα;

"Θα βάλουμε ένα στοίχημα." είπε και σοκαρίστηκα. Τώρα θα παίζαμε παιχνίδια;

"Ακούω."

"Για δύο εβδομάδες δεν θα κάνεις καθόλου σεξ, με κανέναν, τίποτα παραπάνω. Δεν θα πλησιάσεις κανέναν. Δεν θα φιλήσεις κανέναν, δεν θα ακουμπήσεις κανέναν." μου είπε καθώς είχε έρθει από πάνω μου και με κοιτούσε επιβλητικά.

"Και αν το κάνω αυτό, τι θα κερδίσω;" τον ρώτησα και ξεροκατάπια.

"Θα σου κάνω δέκα ιδιαίτερα μαθήματα." μου είπε και με κόλλησε στον τοίχο έχοντας κρατήσει το επιβλητικό του βλέμμα και την σοβαρή του στάση απέναντι μου. "Δέκα ιδιαίτερα μαθήματα ηδονής. Είσαι μέσα στο στοίχημα;"

Η προσφορά του μου ακουγόταν παραδόξως ελκυστική και ενδιαφέρουσα. Ειδικά όταν τον είχα έτσι μπροστά μου να με κοιτάει με το διαπεραστικό του βλέμμα που μου έφερνε ρίγη και με έκανε να ανατριχιάζω δεν μπορούσα να του πω όχι.

"Είμαι μέσα." του είπα και ένιωσα τα χείλη του στον λαιμό μου αυτή τη φορά να τον φιλάει και να τον ρουφάει μανιωδώς.

Μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και άλλο ένα στον λαιμό πριν με αφήσει λέγοντας την πρόταση του και αποχωρώντας από το δωμάτιο. "Αυτό είναι το τελευταίο που θα έχεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες αν είναι να κερδίσεις το στοίχημα. Καλό μεσημέρι Ελβίρα." και έκλεισε την πόρτα πίσω του αφήνοντας με μόνη στα αποδυτήρια.

Μαθήματα Ηδονής [Reupload]Where stories live. Discover now