▪️Kapitola 39.▪️

1.5K 65 30
                                    

Nora

Telá sme mali ako v jednom ohni. Vášeň spaľovala každý triezvy úsudok a každú bunku v tele. Hormóny boli ako šialené, búrka, ktorá sa začala, tak skoro neskončí. Cítila som len ako ma bozkáva, dotýka sa ma, ako ma telom tlačí k sebe a svojou pevnou hruďou ma posúva vzad.

Jazyk obtáčal okolo môjho, drvil mi pery, cítila som ako ma za ne ťahá, ako ich saje. Tvár som mala v horúcom pekle, lono brnelo a telo sa mi chvelo. Vtlačil ma do obývačky, nechala som sa ním viesť, plne opantaná jeho bozkami. Jemne ma položil na mäkký matrac a skláňal sa nado mnou.

Niečo bolo inak.

Cítila som sa akoby to bolo po prvýkrát. Prvýkrát, kedy sme si išli odhaliť viac ako len naše intímne partie. Kládol mi malé bozky na krk, postupne mi začal vyzliekať vrch voľného trička, pod ktorým už čakali navreté prsia. Akonáhle ich pobozkal chladný vzduch okolia nabehla mi po pokožke husina. Dominikov zasnívaný výraz ma prinútil pozrieť dolu, líca nabrali odtieň červenej.

,,Zakaždým si viac a viac nádherná," zašepkal mi pri uchu, čím mi na perách vykúzlil letmý úsmev.

Láskaním smeroval zo severu na juh, pomaly si brázdil cestičku skrz prsia, pupok, až prišiel k bodu, ktorý jediným dotykom mohol explodovať. Najskôr vzhliadol ku mne, pozorovala som ho a topila sa v jeho božskom mori modrej a azúrovej. Následne mi prstami prešiel odhora dole, načo ma celú zľahka prehlo a hlava mi padla vzad. Chcela som viac.

Vyzliekol si tričko a vrátil sa k pôvodnému miestu zvedavou rukou. Nosom sa priblížil ku mne a pobozkal ma na spánok, následne pokračoval pri ucho.

,,Vieš ako mi bolo, keď som bol bez teba?" zašepkal tónom, ktorý mi dal jasne najavo, že dnes budem ako napnutá struna.

Lem teplákov prekročila jeho teplá dlaň a vzápätí do mňa bez varovania vošiel nie jedným, ale dvoma prstami naraz. Šľahlo mnou ako po údery bičom, zavzdychala som od neskrotnej slasti, ktorú mi spôsoboval.

,,Vždy si pri mne taká vlhká a to sa ťa nemusím ani dotýkať," perami sa dotkol miesta pod lícnou kosťou, neskôr mi do nich vzal pokožku na kľúčnej kosti.

Prstami vo mne začal krúžiť - nesmierne pomaly, čo bol dôvod, pre ktorý som potrebovala hýbať panvou, aby to bolo tempo, ktoré som žalostne potrebovala.

Vedúci dominant ma ale nenechal. Vzal mi ruky, ktorými som si jeho panvu tlačila k svojej a priklincoval mi ich nad hlavu. Plameňmi mi ošľahol nedočkavé prsia a nebezpečenstvo v jeho tmavých dúhovkách sa znásobilo, čo ma ešte viac vzrušilo.

Bola som si istá, že ak si ma čím skôr nevezme vybuchnem.

,,Presne takto som sa cítil, Nora. Ako uväznený pes," tlačil mi ruky do matraca a panvou sa natlačil medzi moje nohy, takže som cítila jeho rastúcu erekciu. ,,Uväznený vlastnou hlúposťou. Zožierala ma nenávisť k sebe samému a zároveň nevysloviteľná túžba po tebe." Jazykom mi obkrúžil bradavku a vzápätí ju vzal do úst.

,,Ach," zaklonila som hlavu, obrazy sa mi zahmlili.

Chcela som ho cítiť, zúfalo som ho chcela v sebe.

,,Poď do mňa." Vydala som bez rozmyslu, ale vôbec mi to neprekážalo.

Ak by som to zo seba nedala von len by ma to sužovalo. Zaškeril sa na mňa, čím odhalil svoje žiarivé zuby a odtiahol sa. Vyzliekol si zvyšok oblečenia a pri pohľade na jeho pýchu som zalapala po dychu.

,,Vidíš? A toto so mnou dokážeš len ty." Zapriadol a za nohy ma potiahol pod neho, moje rekcie boli spomalené a kým utešoval moje pery, ktoré plakali za jeho bozkami, vošiel do mňa.

HRÁČ /sk/✔️Where stories live. Discover now