W I N T E R ✿

1.9K 246 390
                                    

1 ay sonra

05.03.2016

jeonjk: seni özledim

Bildirim panelinden okuduğum mesaja gülümseyip adımlarımı hızlandırdığımda sokağı yarılamak üzereydim.

Yaklaşık bir aydır Jungkook ile konuşuyorduk ve ona karşı olan önyargım kırılmak üzereydi. Jimin gibi beni görmezden gelmiyordu ve bu çok hoşuma gidiyordu.

En başında bir ilişki için beni zorladığında hiç istekli olmasam da, bugüne kadar bana karşı takındığı tavrı kıvama gelmeme sebep olmuştu.

Birlikte olduğumuzdan, ilkimi ona yaşattığımdan kimsenin haberi yoktu ve bu onun yanında daha rahat olmamı sağlıyordu.

Markete girip sebze reyonuna ilerlediğim telefonum bir kez daha titremişti. Cebimden çıkarıp uyuşuk hareketlerle gelen mesajı açtım.

jeonkook: bana görüldü mü atıyorsun?

rosiechae: marketteyim, eve geçtiğimde yazacağım.

jeonkook: hızlı olsan iyi edersin

jeonkook: ablan beni eve almıyor da, mermerde otururken popom üşüdü.

rosiechae: tamam

Kısa bir cevap verip telefonu montumun cebine attığımda, şeffaf poşetin içine habuç tarzında sert sebzelerden koydum.

Taşırken zorluk çekmemek adına hepsinden azar azar alıyordum ki evde tek sebze yiyen de bendim zaten. Bu yüzden fazla alıp ziyan etmenin bir anlamı yoktu.

Atıştırmalık reyonundan da Jungkook ve Alice için birkaç parça yiyecek alıp kasanın yolunu tutmuştum.

Kasanın hemen ilerisinde elinde tuttuğu çilekli sütü inceleyen Jaehyun'u gördüğümde bir çocuk gibi gülümsemiştim. Okulumuzda ki en masum insan o olabilirdi.

"Ne kadar?" kasiyere fiyatını sorup cüzdanımdan bir miktar para çıkardığımda denk getirmiş olmanın verdiği mutlulukla göğsüm gerilmişti.

İki büyük poşeti alıp marketin dışına ilerlediğimde Jaehyun kapımı açmış ve dışarıya rahatca çıkmam için bana yardımcı olmuştu.

"Teşekkür ederim," dedim soğuk hava yanaklarımı yakıp geçerken. "Hava çok soğuk, sıkı giyinmemişsin."

Şubat ayının nefes kesici soğuğu olmasada Mart'ın havası bir başka oluyordu. Özellikle mevsimleri dibine kadar yaşayan Kore için.

Jaehyun, büyük bir yavaşlıkla cebinden not defterini çıkarıp kağıda bir şeyler yazdığında dudaklarını birbirinr bastırmış ve yavaşça bana çevirmişti.

Jungkook'dan uzak dur Roseanne. Bana güven, ondan uzak dur.

Bir şey dememe izin vermeden yanımdan geçip gittiğinde ardında meraklı bakışlarla etrafı seyreden bir Roseanne bırakmıştı.

Ayaklarımı sinirle yere vurdum ve geldiğim yolu hızlı adımlarla geri dönmeye başladım. Son bir haftadır insanların bana karşı olan tavrı öylesine değişmişti ki nerede yanlış yaptığımı anlamaya çalışıyordum.

Çoğu kızın gözünde Jungkook ile takıldığım için bir sürtük olsam da, Jaehyun'un bildiği bir şeyler olduğunu farketmiştim.

𝙬𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧 ʳᵒˢᵉᵏᵒᵒᵏWhere stories live. Discover now