Ασταθής Ζωή

12 1 0
                                    

Ο Σωτήρης όπως κάθε πρωί σηκώνεται να πάει στην εταιρεία του πατέρα του, η Ευτέρπη κάνει πως κοιμάται γιατί το προηγούμενο βράδυ ήταν λίγο τεταμένα τα πράγματα μεταξύ τους. Ο Σωτήρης αφού ετοιμάστηκε και λίγο πριν φύγει πλησιάζει την Ευτέρπη για να της δώσει ένα φιλί, της το δίνει και φεύγει. Η Ευτέρπη ανοίγει τα μάτια της κι ενώ κοιτάει το ταβάνι αναλογίζεται πως παντρεύτηκε αυτόν τον άντρα αφού δεν τον αγαπάει στην πραγματικότητα.

Λίγη ώρα μετά ο Σωτήρης φτάνει στην εταιρεία εκνευρισμένος τρέχει αμέσως στο γραφείο του πατέρα του ο οποίος ήταν πολύ απασχολημένος ο Σωτήρης του λέει με αυστηρό ύφος "Τελείωνε Πατέρα θέλω να μιλήσουμε" ο πατέρας του εκνευρίζεται και προτρέπει στην γραμματέα του να φύγει. Μόλις κλείνει η πόρτα ο Σωτήρης εξηγεί οξύθυμος στον πατέρα του τον λόγο του εκνευρισμού του. Μετά από έναν μεγάλο καυγά πατέρα και γιού, ο πατέρας λέει στον γιό "Την Ευτέρπη θα πάρεις τέλος, χωνεψε το επιτέλους για να μην σε αποκληρώσω". Ο Σωτήρης ανοίγει την πόρτα του γραφείου, εκνευρισμένος και φεύγει. Η Ευτέρπη την ίδια ώρα πηγαίνει στο πατρικό της όπου φτάνει να καυγαδίζει άσχημα με τους γονείς της γι' αυτό το θέμα. Η γονείς της την εξηγούν με το καλό πως είναι πολύ καλό παιδί γι' αυτην και πως λίγο - λίγο θα την ερωτευτεί και θα είναι ευτυχισμένη, μα η Ευτέρπη δεν τον ήθελε με τίποτα τον Σωτήρη. Έτσι η γονείς της εκνευρισμένοι της λένε να φύγει από το σπίτι τους και να ξανά γυρίσει εκεί μόνο εφόσον ερωτευθεί τον Σωτήρη.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι ενώ τρώνε ο Σωτήρης βλέπει την Ευτέρπη η οποία ήταν λίγο εκνευρισμένη από την συζήτηση με τους γονείς της. Ενώ ο Σωτήρης ήταν λίγο πιο χαλαρός λόγω της δουλειάς του. Της λέει "Αγάπη μου γιατί είσαι έτσι; Τι έχεις;" Η Ευτέρπη συνεχίζει να είναι εκνευρισμένη και δεν του απαντάει. Λίγη ώρα μετά και αφού τελειώνουν το φαγητό η Ευτέρπη γυρνάει στον Σωτήρη και του λέει "Σήμερα πήγα στους γονείς μου και τσακωθήκαμε" ο Σωτήρης την ρωτάει τον λόγο που τσακώθηκε κι εκείνη απαντάει με ύφος "Για σένα και τον χθεσινό καυγά μας". Όλα έδειχναν πως θα ξεκινούσε καινούργος καυγάς, όμως ο Σωτήρης έβαλε νερό στο κρασί του και της είπε "Έλα τώρα Ευτέρπη μου αφού οι γονείς μας, μας θέλουν μαζί κάποιο λόγο θα 'χουν μπορεί να βλέπουν κάτι πάνω μας που τους δίνει αυτή την εντύπωση να μας θέλουν μαζί, ας τους και ας συμφιλιωθούμε θα είναι καλό και για μας και γι' αυτούς.

Η Ευτέρπη αγκαλιάζει και φιλάει τον Σωτήρη και ανεβαίνουν στην κρεβατοκάμαρα ενώ κρατιούνται χέρι - χέρι.

Ασταθής ΖωήWhere stories live. Discover now