2- görüşmek

167 17 17
                                    

*************
okuldaki ilk günüm, herkes şu berbat okul üniformasını giymiş, o kadar sıkıyor ki sanırım patlayacağım!

okulumuzun birinci sınıfları a ve b şubesi olarak ikiye ayrılmış, ben ise tabiki a dayım, A HARFİ B DEN ÖNCE GELİR ÇÜNKÜ!

sınıfa adımımı attığım anda ilk gözüme çarpan o kızıl kafaydı. O boktan saçlıyla aynı sınıfa düşmüştüm. Her ne kadar sinirlensem de içimde bir mutluluk hissi var, AMA SADECE A ŞUBESİNDE OLDUĞUM İÇİN OLDUĞUNA EMİNİM! YOKSA O KIZIL KAFA İÇİN NEDEN MUTLU OLAYIM Kİ?

-bakugou, bakıgou katsuki... aynı sınıfa düşmüşüz! ne kadar hoş

sahi, bu piç adımı nerden biliyor?

-ah, adını yoklama listesinden buldum, çok güzel bir ismin var

ne? aklımı mı okuyor bu bok kafa, ayrıca ismimin güzel olduğunu söylemesine gerek yoktu zaten biliyorum.

-ders başlıyor, iyi dersler *gülümser

şu sıçtığımın bok kafalısı gülümsemeyi ne zaman kesecek? aptal gülümsemesi içimi ürpertiyor...neden bilmiyorum. TEPEM ATTIĞINDANDIR!

*********

sınıfımda yıllardır hiçbir özgünlüğü olmayan bir çocuk var...NASIL GİRDİ LAN BU! BİR ANDA NERDEN ÇIKTI BU ÖZGÜNLÜK! YILLARCA ONUNLA DALGA GEÇTİM AMA ŞİMDİ ÖZGÜNLÜĞÜ ÇIKAGELDİ! KAHROLASI İNEK .... DEKU...MİDORİYA IZUKU!

________________________

*Midoriya Izuku, tek hayali kahraman olmak olan, hatta kahraman olmak için her şeyini verecek bir çocuktu, ama onun özgünlüğü yoktu. Yemyeşil kıvır kıvır saçları ve kocaman ve yemyeşil gözleri sanki yüzüne masumiyetini yansıtıyor gibiydi. Bakugou onun özgünlüğü olmadığı için yıllarca ona zorbalık yaptı ancak izuku, BARIŞIN SEMBOLÜ nün nesilden nesile aktarılan gücünü devraldı. Ondaki cesareti farkeden barışın sembolü, ona bu hediyeyi layık görmüştü. Çünkü midoriya özeldi, çok özeldi.Çünkü yumuşacık bir yüreği vardı... En iyi kahraman olmaya layık bir varisti o...
______________________

-Ben sınıf hocanız Aizawa Sensei, okulumuza hoşgeldiniz, ben uyumaya gidiyorum gerisini all might la halledersiniz..

***********************

vay be, barışın sembolüyle derse giriyorum, TABİKİ GİRECEĞİM! EN İYİ KAHRAMAN OLACAĞIM, GÖRECEKSİNİZ!

tüm sınıfın çığlıkları cidden kulağımı kanatıyor... hepsi birbirinden iğrenç tiplere ve sese sahip... bu gerizekalılar nasıl girdi bu okula hala anlayamıyorum...

-BEN ALL MIGHT! İLK DERSİNİZE HOŞGELDİNİZ! BU DERSİMİZDE HERKES BU UA DERS BİNASINDA SAVAŞACAK! KURA İLE KİMİN KİMLE EŞ OLDUĞUNU SEÇECEĞİM!

*********^^^^^^^^^

kuralar açıklanıyor...
ne... YİNE Mİ SEN LAN?!

şaşkınlıkla kafasını dikmiş beni seyrediyordu kızıl saçlı çocuk. Kura sonucu savaşacağım kişi oydu. Ama bu durumda bile o parlak gözlerini dikmiş bana bakıyordu... neden böyle garip hissediyorum?

****************

iyiki | kiribaku fanficTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang