Del 30 • Dra fördelar

237 3 0
                                    

"I've missed you so much!" skriker Lexi ljublande och kramar Sandie

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

"I've missed you so much!" skriker Lexi ljublande och kramar Sandie. De har pratat med varandra över telefon nästan varje dag men att ses var verkligen det bästa som fanns enligt dem båda. En sann bästa vän, Sandie vet allt om Lexi och tvärtom.
"Come on, I have .. coffee and a lot of cookies " ropar hon och de springer in till Sandies hem. Sandie bor i en gammal kyrka kan man nästan säga. Det har renoverats till ett hem, hennes mamma är inredningsarkitekt så därav de valde att bo såhär.
"I love coffee, oh Sandie. Jag har saknat dig så mycket. Det har varit så jobbigt i Sverige. Jag vill aldrig tillbaka" säger Lexi och sätter sig i Sandies fönster.

Hon hade ett stort burspråk i hennes fönster där de alltid brukade sitta och prata med varandra, det var deras grej, har alltid varit och kommer alltid vara

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Hon hade ett stort burspråk i hennes fönster där de alltid brukade sitta och prata med varandra, det var deras grej, har alltid varit och kommer alltid vara.
"Du ska aldrig tillbaka heller, your mom and everything. You need to do something fun babe!" säger  Sandie och blinkar med ena ögat. Hon hoppar ner från fönstret och springer och hämtar något och kommer tillbaks. "Wow" säger Lexi och skrattar.
"Jag ska sminka dig, det har jag längtat efter att göra , wohooo. You are going to feel so much better and ..fabolouse!" säger  hon och tar fram foundation och ber Lexi att blunda. De skrattade och hade så kul, Lexi fick inte kolla sig i någon spegel.
"Give me my coffee , eftersom jag inte få se mig i spegeln ska jag hinka flera koppar av denna dryck" säger Lexi och dricker den varma drycken.
Hon brukar passa på att dricka mycket kaffe utanför sitt hem för hemma är Christian så noga med att man ska vänta med giftiga saker så länge som möjligt. Han är helt otrolig som tror det, han skulle bara veta, tänker hon.

"Now.. look in the mirror" säger Sandie och går till hennes helkroppsspegel själv. 
"Wow.. I look, I look really good. I like it! Oj Sandie du får mig alltid på bra humör. " säger Lexi och speglar sig.
"Hur är det på skolan, har Leo slutat helt?" frågar Lexi nyfiket. Sandie ler. "Yes han försvann som en vind , undra om vargarna vad inblandad i det?" viskar hon och skrattar. Det vet hon redan men de har alltid så roligt då de pratar om hennes bröder, som vargarna. The wolfs, som ser, hör och känner allt.
På tal om dem så var klockan fem och Lexi skulle hem, middagstiden får inte missas.
"Till helgen Lexi, tycker jag att vi ska gå på festen, Harry som jag pratat mycket om, han har fest, förstår du hur kul det kommer bli? Hans föräldrar är borta och han bor ju i BeverlyHills största Manson! Och jag har en plan för dig vad du ska säga till the wolfs , du får helt enkelt säga att du inte går i skolan längre och vill inte missa att umgås med vänner och att alla får gå på den festen, the wolfs kan inte missunna dig det!" säger hon medan Lexi sätter på sin sina skor.
"Åh vad kuuuuul! Då kan du sminka mig såhär igen?" säger  Lexi och kramar om sin vän.
"Love you , ringer dig sen efter middagen!" säger  Lexi och springer över gatan till hennes grind och klickar in koden för att komma in på gården.

Bok 1. • Jag lämnar dig aldrig, LexiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora