Del 34 • Jag är inte sjuk

266 3 0
                                    

Måndag morgon. Lexi hade ställt klockan på 08:00 så hon hade god tid att göra sig i ordning. Men när klockan ringde var sängen så otroligt varm mjuk och skön. Hennes favorit påslakan var på. Ett vitt med flera små gråa hjärtan på. Det täcket har hon haft sen hon flyttade in i familjen Murreys hus.

Igår var hon bara hemma i huset eftersom Chris tyckte att hon behövde vila. Hela dagen gick åt till att tvinga i sig mat och diskutera med Chris. Hon fortsatte sitt sciellent treatment mot Noah. Efter hennes sms till honom i förrgår så bestämde hon sig att behandla honom som luft vilket Noah inte alls gillade. Han tyckte att hon var riktigt barnslig och omogen men han sket i henne tillslut och pratade inget mer med henne så hon skulle få smaka på sin egna medicin.

Hur varmt och gosigt det än var i sängen denna morgon så kände hon att hon verkligen behövde tid på sig innan det där jävla läkarbesöket som hon är tvingad att gå på.
Hon kliver upp och samlar ihop kläder som hon tog fram igår, jeans, linne och en lång kofta. Hon tassar ut ur rummet i sin pyjamas och tar trappan ner. Där var det fullt pådrag, det var städerskor, anställda som har handlat mat till familjen, trädgårdsmästarens lastbil var på tomten och Jake och Christian stod och pratade med några snickare som skulle göra om något rum i huset.
Shit, det var verkligen ingen lugn och skön morgon denna måndag iallafall, tänker Lexi.

 Shit, det var verkligen ingen lugn och skön morgon denna måndag iallafall, tänker Lexi

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Christian signerar lite papper och tittar upp och ser sin nyvakna syster.
"God morgon, sweetheart" säger han entusiastiskt . Hon ler och vinkar. Hon ska ta sig till badrummet och duscha och möts av tre stora resväskor i hallen. Hon tittar på väskorna och sen frågande kollar hon på Jake och Christian .
"No babygirl.. vi ska inte resa, det är Noahs du vet. Träningsläger i London, flyget går snart så jag ska faktiskt skjutsa honom nu om 10 minuter" säger Jake och kollar på sin klocka .
Lexis ögon blir alldeles stora och hon har inte alls fått höra detta. Noah springer ner för trappen och har sprayat en god parfym på sig, den känner hon då han flyger förbi henne för att kolla så allt är packat och klart.
Han tittade inte ens på henne, så jäkla taskigt, tänker Lexi.
"Hej Noah.." säger hon
Han tittar upp på henne medan han drar igen den sista väskan.
"Hej du. Trevligt att du säger något till mig, mår du bra?" Frågar han och ställer sig upp och går mot henne och ger henne en varm lång kram.
"Nja nu blev allt värre då jag ser att du ska iväg, jag trodde du skulle vara hemma efter mitt besök hos doktorn idag" mumlar hon mot hans bröstkorg under kramen.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Bok 1. • Jag lämnar dig aldrig, LexiOnde histórias criam vida. Descubra agora