{17} | His weakness

4.6K 335 30
                                    

"Chcem ťa, Styles," vyslovila som až priveľmi roztúžene. Viac, než by som mala. No nemohla som to ovládať. Bola som opitá a Styles sediaci vedľa mňa a vyzeral tak neodolateľne! Bolo až nemožné ovládať moje búriace sa hormóny. Už od chvíle, keď sa Harry Styles objavil v mojej kancelárií som vedela, že tento človek je jeden z najkrajších mužov akého som kedy videla a že ma tak neuveriteľne priťahuje, že to nie je ani možné. Mohol si za to sám! Nikdy nemal vstúpiť do môjho života.

"Cassidy, si opitá. O chvíľku budeš doma." Nepohodlne sa pomrvil na sedadle a jeho pohľad sa zachmúril. Ruku som natiahla k nemu a položila ju na jeho stehno. Jeho zaskočený pohľad opäť padol na mňa. 

"Viem, že ma chceš, Harry. Dávaš mi to najavo už do začiatku," mrmlala som, pri čom som sa naňho usmievala. Síce sa mi všetko točilo a tlak v mojej hlave bol nepríjemný, no cítila som sa dobre. Veľmi dobre. 

"Pred chvíľkou si mi ešte vravela, ako ma nenávidíš, Cassidy. Toto by si za triezva nerobila." Venoval mi zamračený pohľad a moju ruku putujúci po jeho stehne stiahol. Naštvane som sa od neho odsunula. 

"Si taký suchár." 

"Nie som suchár. Len nechcem urobiť niečo, čo by si zajtra ľutovala."  I v tomto stave som mohla zreteľne rozoznať, že je mierne naštvaný. No nechápala som prečo. Nerobila som predsa nič zlé, sám mi povedal, že sa raz spolu vyspíme. A keď to chcem, on nie. Och, do pekla.

Ťažko som vydýchla a zavrela som oči, keď autom zabočil na ulicu, kde bývam. Zaujímavé, ako si to ešte stále tak dobre pamätá. Čo ak ma chodieva sledovať a díva sa na mňa cez okno keď sa prezliekam? 

Zrejme by som nemala toľko piť. Myslím na hlúposti. Pane bože, ale ten fakt, že by sa na mňa Styles díval keď som polonahá ma vzrušoval. 

"Si doma." Oči som ťažko otvorila a rozhliadla som sa. Naozaj sme stáli pred mojim domom, v ktorom panovala tma. Otrávene som vyfúkla a pokúsila som sa otvoriť dvere. V momente ako som sa ocitla na  povrchu cesty, ktorá bola ešte k tomu zasnežená a vôbec sa na nej nedalo stabilne stáť, hlava sa mi nebezpečne zakrútila a ja som sa takmer zrútila, nebyť dverí, ktorých som sa pridržala. Počula som, ako sa na Stylesovej strane dvere zatvorili a znova otvorili. Teda, otvorili sa a následne zatvorili. Jednoducho vystúpil a kráčal ku mne. Bože, som taká hlúpa, že som s Chloe šla. Je mi zle. 

"Zrejme to do vnútra sama nezvládneš." Ironicky som odfrkla a pohľad som zodvihla k jeho tvári, keď sa postavil ku mne. 

"Nemusíš sa namáhať, nepotrebujem ťa." Rukou som zatlačila do jeho hrude, čo zapríčinilo, že o krok odstúpil. Zabuchla som dvere na jeho čiernom aute, ktorého značka mi práve v tej chvíli vyfučala z hlavy. A keďže sa mi okolo všetko krútilo, nevedela som ju ani identifikovať. 

"Vďaka za odvoz, Styles," povedala som pokojným hlasom a prešla som ho pohľadom. Do pekla, prečo musí vyzerať tak dobre? 

Odvrátila so pohľad a rozhodla som sa konečne dostať domou. V tých topánkach ma príšerne boleli nohy. Do čerta? Prečo tá zem nie je rovná? 

Harryho pevné ruky sa obmotali okolo môjho tela a pritlačil si ma na jeho hruď. Kriste, v momente sa mi začalo dýchať ťažšie. Čo to ten chlap so mnou robí?

LIGHT ┃Harry Styles SK┃PozastavenéWhere stories live. Discover now