2.bölüm

481 22 4
                                    

Seyhan dan

Oflayarak Azer abime baktım.Onu korkutmaya çalışıyordum.Ama bu işe yaramamış ki Yılmaz abim gelip yanaklarımı öpüp elimdeki kutuyu aldı. Ben ise ona tebessüm ettim sonra arkama baktım abim burada güvende olamayacağımızı söyledi.O yüzden bizi hiç bilmediğim görmediğim bir şehire götürecekmiş. Ama o şehir bana ızdırap o şehir benim Savaş abimin sevgilimin  katili bu yüzden o şehre kinim öfkem nefretim. Aklıma gelenlerle gözlerim doldu. Sonra ise başımı sağa sola salladım. Ardından arabaya bindim annem yanımda idi.Hepimiz yerleşince araba hareket etti. Ve yolculuğumuz başlarken gözümü kapattım yine kabus görmeme umudu ile...

Akın dan 

Sabaha karşı eve gelmiştim. Ama evde bir telaş vardı. Anneme sorduğumda ise ağlıyordu birşey söylemiyordu. Biraz sinirlenip ona kızınca söyledi. Yamaç amcam kurtuluşlardan birini öldürdüğü için kız verip kız alacakmışız. Bu ne saçmalık . Boşverip odama girdim. Kıyafetlerimi alıp banyoya gittim. Nedensizce sinirliydim evet Karaca ile aramız iyi değildi ama o Azer denen it ile evlenmemesi için birşeyler yapmalıydım ama bende evleniyordum.oflayarak suyun altına girdim. Beynimdeki düşüncelerin suyla akıp gitmesini izlerken rahatlamaya çalışıyordum.

Seyhan dan

Gözlerimi kırpıştırarak açtığımda bir odadaidim. Sonra aklıma geldi tabi ya İstanbula gelmiştik. Esneye esneye kalktım. Yatağımı topladım. Aşağı indim. Azer abim anneme bağırıyor etrafı döküp parçalıyordu. En sonunda beni gördü yanıma geldi bana sarılıp seni asla o adama vermem dedi.Anlamamıştım. Kafamı salladım. Ayrılınca alnımı öptü ve anneme dönüp beni gösterdi.Annem beni yanına çağırdı. Oturdum. Ve bana herşeyi anlattı. Sırf abimi öldürdükleri için abim onları öldürmesin bu savaş dursun diye koçovalılardan biri ile evlenecektim. Abim ise kızları ile iyide bildiğim kadarı ile benim yaşıtım olan bir erkek çocuğu yoktu. İşte bunun için vücudumu ateş ve korku sardı. Ayağa kalktım. İtiraz ettim ağlamaya başladım. Yılmaz abim geldi. ona istemediğimi söyledim bana sarıldı başımı öptü. Sonra ağlamam yavaşladı. Ama iyi değildim. Şimdi ben abim yaşında biri ile mi evlenecektim.

İmkansıza meyilliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin