Tanıtım

3.3K 118 86
                                    

Merhabalar!

Öncelikle bu kitabı açtığın için teşekkür ederim! Umarım bir kaç bölüm okumak yerine sonuna kadar gidersin.

Bu bölümü kitap hakkında bir bilgin olması için yazdım. Açıklamada da belirttim fakat gelen yorumlar sonucu burada da açıklayayım dedim.

Bu kitap Winx çizgi filminin ve çizgi romanının fantastik roman şeklinde işlenip her yaştan kişilerin okuması için yazılmıştır. Kendi hayal gücümle, tamamen kendi yorumumla yazılmıştır. Serinin diğer kitaplarında daha büyük değişikler olacak olsa da bu kitap hikayenin gidişatı açısından ve seriyi beslemek için birinci sezonu ile benzerlik taşımaktadır, bazı kısımları aynısıdır.

Birinci sezon sıkıcı, ben her repliği biliyorum, yaratıcı bir şey yoktur diye düşünüyorsan ikinci kitaba geçebilirsin fakat bilmelisin ki bu kitap tamamen çizgi filmin birinci sezonunun aynısı değil. Ben küçüklüğümde kitap kurdu olarak Winx çizgi romanlarını okudum, çizgi filmini izlemekten ziyade. :) İkinci kitapta kendi yaratıcılığım ile yazdığım kısımları daha iyi anlaman için bu kitabı da okumalısın!

Mesela Stella laboratuvarı havaya uçurdu ama nasıl? Evlatlık alan ailesi Bloom'un ismini nereden biliyordu? Bloom başka bir gezegende nasıl harçlık buluyordu ve okulun parasını ödüyordu? O kadar savaş oluyor ama hiçbir yerleri kanamıyor mu ya da yaralanmıyorlar mı? Yaşlı Müdire Faragonda'nın gençliğinde olan Domino savaşı nasıl 16 yıl önce oldu? Ayrıca Stella'nın asaya dönüşen yüzüğü olduğu gibi Miusa'nın da kendi özel bir şeyi var hikayemde.

İşte bunları merak ediyorsan okumanı tavsiye ederim. Konuyu alıp biraz düzelttim, mantık hataları olan yerleri temizledim.

Winx'in bir çok versiyonu var: Bunlardan bazıları Rainbow, Nickelodeon, 4kids, çizgi roman. Hepsi aynı konu etrafında yazılmış olsa da, başlangıçları aynı olsa da işlenişi farklı. Bunu da Aengmusae versiyonu olarak düşünebilirsin. :)

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Ve umarım okumayı tercih edersin.

Ben seveceğini düşünüyorum!

Kendim 24 yaşımda olmama rağmen bunu yazdım. Yaşın hiçbir önemi yok burada!

O zaman hadi bakalım ilk bölüme alalım seniˆˆ

İyi okumalar!

Ejderha Ateşi ✔Where stories live. Discover now