1.8

8.7K 458 94
                                    

Bu bölüm mamamoo gogobebe dinleyerek yazılmıştır...
Hwasa helalimsin
hadi okuyun😊💦😚😅

GOGOBEBE!!!

NEYSE

Jungkook'dan

Niye heyecanlandırmıştı beni hoseok hyung'un sevgilisiyle tanışmak(!) hiç bilmiyorum.
Tamam yalan söylemek yok Taehyung içindi bu heyecanım 2 sözüne pata küte düştüğüm çocuk için.

Hani gözünde sürtük olduğum Taehyung'dan bahsediyorum.

Her şey Jimin takip ettiği için önerilerime çıkmasıyla başlayan, sonradan nefret ettiğim bir insanken bir anda gönlümü kaptırdığım... anlatması bile şaka gibi.

Bi anda mı? Evet bir anda bir tek sözüyle. Artık ne kadar ilgiye ihtiyaç duyan bir insan olduğumu siz düşünün.

Lise den sonra değiştirdiğim giyim şeklim ve yönelimim den sonra resmen bir gülücüğe bile aç kalmıştım.

Herkesin üstüme gelmesiyle aileme sığınmak istemiştim ama onlar beni evlatlıktan atmak için hazırlardı bile. Geçirdiğim zor dönemler beni daha da saf ve masum biri yapsa da sonrasında üniversitemi okumak için gittiğim bir kampüste hayatım değişmişti.

Jimin ve edindiğim abilerim beni bulduğunda sanki bir çiçek gibi açmışlardı beni. Beni hayata geri döndürmüşlerdi. Laf atıldığında, üstüme gelindiğinde beni koruyacak ailem olmuşlardı.

Kendime olan özgüvenimi geri getirmişlerdi. Şimdi ise yeni bir sığınak arıyordum sanki, beni böyle sevecek yeni bir kişi ama bu sefer daha farklı, aşık olmak istiyordum artık o duyguyu tatmak istiyordum.

Dikkat etmem gereken tek şey ailemde yaptığım gibi çok güvenip beni koruyacağına emin olduğumda, sığınmak istediğimde beni geri itmeyecek birisi, bu hatayı bana 2. Defa yaşatmayacak birisine aşık olmam gerekiyordu.

Ama ben bu yanlışı şimdiden yapmıştım sanırım. Yada ben öyle düşünmüştüm.

Buluşacakları gün~

Üstümü giyindiğim de aynadan kendime bakıp vücuduma iltifatlar ediyordum. "Bir insana her giydiği de mi yakışır tanrım sen ne yarattın böyle"

Çok abartmamaya çalıştığım(!) iltifatlar dan sonra her gün yaptığım klâsik makyajımı da yaptım ve tekrardan aynada tamamlanmış halime baktım. Mükemmelim yine.

Heyecanlıydım. Yeni arkadaşlarım olacaktı hem Yoongi hyung'u -hoseok hyung'un erkeğini- hemde Taehyung'u çok merak ediyordum. Hep fotoğraflarını görüyordum ama gerçekte ilk defa görecektim. Odadan çıkıp küçük evimden ayrılmak için kapıya yöneldim.

Buradaki evler hep küçüktü ya 1+1 yada 2+1 evler bulunurdu kampüsün içinde üniversite öğrencileri için. Bende o evlerden birine sahiptim. Hyunglarım ve jimin de buna dahildi.

Evden çıkıp Hoseok hyung'un evine doğru yürümeye başladım. Dümdüz gittiğim yolda direk karşıma çıkan evin kapısının önüne gelip zilini çaldım.

"Jungkook!" Kapıyı jimin açınca şaşırmadım, Hoseok hyung ''erkeği için'' süsleniyor olmalıydı.

İçeri girdiğimde herkesi görmüştüm benden önce gelmişlerdi. Hepsine selam verdikten sonra Hoseok hyung'un hazırlanmasının bitmesini beklemek kalmıştı.

...

Parka geldiğimizde şu iki taraflı üstü kapalı panklara oturmuştuk, Yoongi hyung'u ve Taehyung'u bekliyorduk. Heyecanla.

Birbirimizle şakalaşır konuşurken ilerden gelen iki kişiye gözüm kaymıştı. Taehyung ve Yoongi hyung geliyordu, taş gibi olmuşlardı. Özellikle de Kim Yunan tanrısı,model, yakışıklı,seksi Taehyung.

Ona baktığımda ağzımın suyunun aktığına eminim, yalan yok.

Taehyung'un bakışları beni süzmeye başladığında ne düşündüğünü merak ediyordum, gözleri gözlerime çıktığında tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.

Sanki bir anda soğuk hava vücudumun hem titremesini hemde yanmasını sağlıyordu.

İkisi de yanlarımız da durduğunda Taehyung birde yakından beni süzmüştü, ne var, ne??

"Herkese merhaba ben Yoongi"
"Demek hoseokun kedi çocuğu sensin."
Seokjin hyung'un konuşmasıyla Hoseok hyung'un sahte kahkahasını duymuştum.

"Şakacı seni" vurguladığı cümleden sonra seokjin hyung bu işten zevk aldığını belli edercesine dudaklarını birbirine bastırıp gülmemek için kendini tutarken başını aşşağı doğru eğiyordu.

"Bende Taehyung" şaşırmıştım, bütün sesler bana uzakta kalırken onun sesi sanki benden, içimden çıkıyormuş gibiydi, içten ve samimi.







































E şey düz yazı yaptım

AMA B*K GİBİ OLDU İSTE TAMAM Mİ B*K GÖT

GÖT
GÖt

Ben
Uzun
Yazamamak
Ben
En
Fazla
500
-
600
Kelime
Yaza
Bilmek
🙂
Saygılar ❤️🧡💛💚💙💜🖤

📍Bölümü 2 kere okudum yanlışım varsa özür dilerim.
📍Bölüm atlamayın lütfen bildirim gelmemiş olabilir 1.7 ve 1.6 ncı bölümü okuyun.

[ bear ] taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin